Sat 12
SJK/Akatemia (Seinäjoki)
1
-
1
League
KuFu98
J HILTUNEN (57')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Pelikausi jatkuu ja pelit jatkuvat nousukarsintasarjassa, josta seulotaan lopullinen nousija Ykköseen. Runkosarjan pisteet jäävät voimaan ja ennalta kaikista kovin ja oikeastaan ainoa lohkon ykkössuosikki on paalupaikalta lähtevä SJK/U23. Toki jäljellä on pelit ainoastaan lohkon 3 kovinta joukkuetta vastaan, mutta 9 pisteen ero RoPS/2:n on enää kosmeettinen, sillä joukkueen maalisuhde on selkeästi lohkon kovin. Isännät ovat hävinneet kahdelle muulle kärkinelikon RoPS/2:lle ja JBK:lle mutta KuFu98 ei ole vielä tätä kyennyt tekemään.

Kuopiolaisten valmennuksesta vieraspelissä vastaava JP Niskanen odottaa peliä vesi kielellä: "Todella mielenkiintoinen ja Kakkosen tasolla hieno peli tulossa. Molemmilla joukkueilla on sellaisia pelaajia, joita itseään kiinnostaa pelata ylemmillä tasoilla kuin Kakkosessa. Olisikin toivottavaa, että paikan päälle tulisi seurapomoja katsomaan, kuinka laadukkaita nuoria pelaajia molemmista joukkueista löytyy. Ykköseen ja Liigaan mahtuvia pelaajia on kentällä takuuvarmasti molemmilla joukkueilla. Olemme saaneet hyvän treeniviikon alle ja nyt nämä kolme peliä palvelevat pelaajiamme jo ensi kautta varten."

Siniset lähtevät nousukarsintasarjaan 3 sijalta, jossa SJK/U23 on jo tavoittamattomissa 12 pisteen päässä. Kuitenkin sijat 2-4 on 4 pisteen sisällä, joten jokaisessa pelissä on isoja pisteitä jaossa. Kaksi ensimmäistä peliä pelataan reissupeleinä, kun TI 22.10 matkustetaan Rovaniemelle. Sarja päättyy kotikentälle LA 26.10 klo 14.00 JBK:n saapuessa kylään.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sat 12, Oct 2019

Kickoff

15:00
TANELI HÄMÄLÄINEN

Player of the match

TANELI HÄMÄLÄINEN