Sat 06
KuFu98
4
-
1
League
JBK (Pietarsaari)
J HILTUNEN (9'), J HILTUNEN (78'), E PELLIKKA (87')
KuFu98 vs JBK
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Siniset pääsevät sarjassa puoliväliin kohdatessaan lauantaina kotikentällään Pietarsaaren Jaron farmijoukkueen JBK:n. Joukkueet sijoittuvat sarjataulukossa peräkkäisille sijoituksille, KuFu98 ollessa 3. ja JBK:n 4. joukkueita erottaen yksi vaivainen piste. Alkukaudesta molemmat joukkueet ovat pelanneet varsin hyökkäysorientoitunutta ja vauhdikasta peliä, jossa pelaajilla on varsin hyökkäyspäässä ollut isoja valtuuksia toteuttaa itseään. JBK:lta löytyykin sarjan kovin maalitykki, 11 maalin Wilterlynd Inalien on ollut todellisessa hirmuvedossa koko alkukauden. 20-vuotias Jenkki pelaa itseään tätä tahtia suuremmille kentille. Lisäksi JBK:sta löytyy toinenkin tehokärki, 6 maalin Kevin Larsson. Joukkueen nimilista on pitkälti Pietarsaaren kupeesta olevia nuoria, tulevia pelimiehiä joille Kakkosen pelit tuovat mahdollisuuden näyttää osaamistaan.

Kotijoukkueesta osa pelaajistosta on KuPS:n mukana Espoossa Honkaa kaatamassa, joten Areenalla pelaajisto on hieman muokkaantunut edellisistä peleistä. Tony Miettinen (loukkaantuminen) ja Miro Siltavuori (armeija) tekevät paluun, samoin viime pelissä ensiesiintymisen tehnyt B-juniori Eelis Varis jatkaa kokoonpanossa toisen ikätoverinsa Hemmo Riihimäen kanssa. Joukkueen ainoa aikuispelaaja on Mikko Pitkänen (-97), joka on ollut tämän kauden peleissä varsin vakuuttava.
JP Niskanen odottaa peliä vesi kielellä: "Viimeinen peli ennen pientä taukoa. Osa pelaajistosta on jo tauolla (A-juniorit), mutta sitten taas osalla pelaajistosta tapahtumat jatkuvat ensi viikolla edustuksen mukana. Olemme käyneet OLS-pelin tarkkaan lävitse ja pyrimme ehkäisemään siinä tapahtuneet virheet. Ottelun alkuun pitää saada kunnon lataus ja käyttää hyväksemme vastustajan pitkähkö pelimatka. Vastassa on hyvä joukkue, joka tulee pelaamaan pelaavaa jalkapalloa. Meillä on kova halu pysyä heidän edellään sarjataulukossa ja kovan työn joudumme tekemään, että voiton nappaisimme. Jokaisen pitää olla valmis taistelemaan."

Sinisten riveistä puuttuu mm. Arttu Heinonen, joka on pelannut niin huiman kesäkuun, että miehen hyvät otteet on palkittu peli-ajalla Veikkausliigassa. Täten mies on huomenna KuPS:n mukana Espoossakin. Tämä on loistava osoitus siitä, kuinka KuFun pelaajistolla on aito tilaisuus päästä lyömään itsensä lävitse KuPS:n riveissä ja sitä kautta muuallakin.

KuFu98 - JBK LA 6.7 klo 19.30. Ottelua edeltävästi pelataan Naisten Liigan ottelu KuPS - TPS klo 16.00. Naisten ottelun pääsylipulla KuFun peliin veloitukseton sisäänpääsy, TERVETULOA!!! #sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen #Kuopio

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Sat 06, Jul 2019

Kickoff

19:30

Attendance

90
JOONA HILTUNEN

Player of the match

JOONA HILTUNEN