Sat 05
JBK (Pietarsaari)
6
-
6
League
KuFu98
H ELOVIRTA (21'), (33'), (62'), J VARTIAINEN (36'), A HONKA-HALLILA (38' Sent Off), T HÄMÄLÄINEN (57'), J HILTUNEN (76' Pen)
JBK vs KuFu98
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

KuFu98:n runkosarjan päätöskierros päätetään huomenna Pietarsaaressa JBK:n vieraana. Ottelussa on voitolla panoksena lohkon 2.paikka jatkokierroksille, joka takaisi kaksi kotipeliä yhden sijaan. Toki, toisessa saman aikaan pelattavassa RoPS/2 - SJK/Akatemia pelissä kotijoukkue varmistaa voitollaan lohkon 2.sijan, päättyy ottelu Pietarsaaressa mihin tulokseen tahansa. Lopulta joukkueiden väliset erot ovat pienet ja lohkon 2.paikasta käydään lokakuun kolmella kierroksella tiukka taistelu, joten luvassa on loppukaudeksi hienoja ja tasokkaita Kakkosen pelejä.

JP Niskanen odottaa mielenkiintoista peliä: "Vastassa on todella laadukas joukkue, joka on varsinkin kotikentällään todella hankala voittaa. JBK:n joukkue pyrkii pelaamaan eteenpäin menevää futista ja heiltä löytyy taitavia yksilöitä mm. Inalien ja Larsson mutta joukkueesta löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta, joten puolustuksemme täytyy olla tarkkoina. Kevään pelissä voitimme heidät, mutta ottelun ratkaisu meni pelin lopulle, joten 4-1 lukemat hieman hämäävät. Kuvaavaa on, kuinka lohkon neljä parasta ovat kaikki pelaamaan pyrkiviä, ylemmän sarjatason farmijoukkueita. Voinemme tehdä jonkinlaisen johtopäätöksen siitä, että pelaamisen taso Kakkosessa on hyvällä tasolla."

Sinisten kokoonpano muodostuu tutuista pelaajista, osan jäädessä pelaamaan B-junioreiden peliä ja muutaman keskittyessä sunnuntain KuPS-Honka peliin. Pelikausi jatkuu läpi lokakuun ja jokaisen pelaajan jaloissa alkaa pitkä kausi painamaan. Siltikin, nyt on pelissä ne kuuluisat panokset, joten nyt mitataan Sinisten kanttia sen puolelta.

LA 5.10 klo 14.00 JBK - KuFu98

Ottelun jälkeen sunnuntaina 6.10 selviää loppusarjan ohjelma, joka julkaistaan mahdollisimman pian KuFun somekanavissa.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sat 05, Oct 2019

Kickoff

14:00
HENRI ELOVIRTA

Player of the match

HENRI ELOVIRTA