Tue 24
RoPS/2 (Rovaniemi)
1
-
0
League
KuFu98
Siniset kaatuivat nappulakengät jalassa!

Siniset kaatuivat nappulakengät jalassa!

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

.


Kauden pisimmän vieraspelireissun Rovaniemelle tehnyt KuFu98 koki kirvelevän 1-0 tappion RoPS/2:lle. Ainoan maalin ottelussa tekaisi tunnin kohdalla Liigakokemusta omaava Niklas Jokelainen, joka pääsi pariinkin otteeseen kokeilemaan laukaustaan ja toisella kerralla pallo sitten upposi maaliin KuFu-pelaajien kautta.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun voitto mielessään ja ottelu olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, niin hyviä maalipaikkoja molemmille joukkueille siunaantui. Kotijoukkueen Juhani Kangas sekä vieraiden veskari Aleksi Honka-Hallila esittivät tukun upeita torjuntoja, joten kyseiset herrat näyttivät oman tasonsa pelissä hienosti.

Vieraat olivat saaneet pitkästä aikaa mukaansa mm. Hiltusen veljekset Jeren ja Joonan ja molempien peliä on kyllä iloa seurata. Samoin Joel Vartiainen on kuntoutunut alkukauden vammastaan hienosti tehden tärkeää duunia molempiin suuntiin. Mies on upea esimerkki nuoremmille, vaikka omaa ikääkin on vasta 25-v.

OP Ojala ottelun päätyttyä; "Hieman on tyhjä olo, sillä meille oli tarjolla paljon enemmänkin. Peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa ja päättyä vaikka 4-6 meille. Molemmat joukkueet pyrkivät hyökkäävään ja ylöspäinsuuntauneeseen jalkapalloon, joka oli varmasti yleisön mieleen. Jäimme 3 pinnaa 2.paikasta, mutta niin kauan taistelemme siitä kuin se on matemaattisesti mahdollista. Seuraava iso haaste on lauantaina, kun OLS tulee kylään. Sarjassa on kovia joukkueita, eikä helppoja pelejä ole. Nämä kasvavat korkoa tulevaisuudessa, se on selvää. Tämän päivän joukkueemme ainoa aikuispelaaja oli jälleen Vartiainen, joka hänkin on todella nuori."

Sinisten pelit jatkuvat lauantaina klo 18.30 ja vastassa on OLS Oulusta. Ottelua edeltävästi on Tenavaliiga, joten toivottavasti yleisöä on Areenalla mukavasti.
Otteluun on erityistarjouksena veloitukseton sisäänpääsy KuPS vs Ilves pelin lipulla tai KuFun & KuPSn kausikortilla.

*** Joel Vartiainen
** Jere Hiltunen
* Taneli Hämäläinen

RoPS/2; Juhani Kangas, Tuomas Kaukua, Rasmus Degerman(21 min Erkka Alamäki), Niklas Jokelainen(78 min Tuomas Leppäkangas), Tommi Jäntti(46 min Matias Tamminen), Eerik Kantola, Akseli Kantola, Jonne Koistinen, Aleksi Koivumaa, Simo Majander, Jaakko Vihanta.
Vaihdossa; Jimi-Jasper Vaarala, Joona Kähkönen, Pekka Silander.

KuFu98; Aleksi Honka-Hallila, Oskari Jansson, Taneli Hämäläinen, Jarkko Korhonen, Jere Hiltunen, Tuukka Partanen(71 min Ilari Kekäläinen), Martin Korvela(46 min Joona Hiltunen), Eelis Varis(71 min Taneli Heiskanen), Arttu Heinonen, Joel Vartiainen, Eetu Rissanen.
Vaihdossa; Sami Rissanen.

RoPS/2 - KuFu98 1-0, (0-0).
59 min 1-0 Niklas Jokelainen

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Tue 24, Sep 2019

Kickoff

17:00