Sun 01
PK-37 (Iisalmi)
1
-
2
League
KuFu98
E RISSANEN (6'), (48')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Syyskuu aloitetaan Savon Derby II:lla, kun Iisalmen legendaarisella Sankkurilla kohtaavat kotijoukkue PK-37 ja KuFu98. Joukkueiden pelikaudet ovat kulkeneet hieman erilaisia latuja, sillä koko kauden ajan PK-37 on keikkunut sarjasta putoamisen kanssa vaarallisilla vesillä, vaikkakin peli-esitykset ovat olleet ajoittain oikein lupaavia. Yhden maalin tappioita on kertynyt aivan liikaa ja lopulta tällä erää joukkueelle alkavat kelvata pelkästään voitot. Tasapelitkään eivät oikein meinaa enää riittää. Tässä pelissä alkaa kotijoukkueella olemaan se kuuluisa "viimeinen tilaisuus", jota se lähtee varmasti tavoittelemaankin.

Vieraat saapuvat Iisalmeen hieman siipirikkoisina, kun kokoonpanosta puuttuvat pelikieltoa kärsivä Eetu Pellikka, loppukauden lainajaksolle Gnistaniin siirtynyt Mikko Pitkänen ja samanaikaisesti pelattava KuPS:n A-juniorien peli. Täten vieraat lähtevät otteluun selkeästi kokemattomammalla joukkueella kuin vielä parisen viikkoa sitten olisi voinut etukäteen ennakoida. Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että Sinisten riveissä pääsee Kakkosen todellista herkkupalaa maistamaan uudet ja nuoret nälkäiset pelaajat, joilla on kokemusta Nuorten maajoukkueista ja nuoremmista juniori-ikäluokista. Nämä ovat juuri "niitä pelejä" joissa voi näyttää tasoaan, kun vastassa on etukäteen fyysisesti valmiimpia ja kokeneempia pelaajia. PK:n pelaajistossa on usea myös KuFu-paitaa kantanut mies, joka haluaa varmasti näyttää tasonsa ja voittaa juuri tämän pelin.

JP Niskanen KuFusta; "Erittäin hieno haaste meille. PK tulee laittamaan kaikkensa peliin, jotta he poistuisivat kentältä voittajina. Siellä on usea meillekin tuttu pelaaja, joita kannattaa varmasti seurata ja yrittää sulkea heidän vahvuutensa pois. Meillä on moni nuori kaveri, ketkä tulevat mittauttamaan tasonsa ja tämä peli on hieno haaste heille. Vaikka meillä ei ole paineita loppukauden peleistä pisteiden saralla kuin PK:lla, niin yhtä lailla tämä peli on meille tärkeä kehittymisen kannalta. Yhtään emme anna periksi, vaan lähdemme rohkeasti haastamaan omalla pelillämme isäntiä".

PK-37 - KuFu98 SU 1.9 klo 18.30 Sankariniemen Stadionilla

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sun 01, Sep 2019

Kickoff

18:30

Attendance

378
EETU RISSANEN

Player of the match

EETU RISSANEN