Sun 25
KuFu98
2
-
3
League
FCV (Vaajakoski)
O JANSSON (44'), A HEINONEN (66' Pen), E PELLIKKA (88' Sent Off)
KuFu98 vs FCV
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sunnuntaina päätetään Superpeliviikonloppu, joka aloitetaan lauantaina. Lauantaina Areenalla KuPS esiintyy peräti kolme kertaa, kun niin Naise, Miehet kuin A-juniorit pelaavat omat SM-sarjapelinsä. Sunnuntaina Miesten farmijoukkue KuFu98 pelaa oman Kakkosen pelinsä ja vastassa on Järvi-Suomen Derbyssä FC Vaajakoski. FCV lukeutuu Keski-Suomen vahvoihin Kakkosen joukkueisiin, joka tosin on viime vuosina kärsinyt hissijoukkueen maineesta reissaten Kolmosen ja Kakkosen väliä. Tällä kaudella tilanne näyttää sikäli hyvältä ja turvalliselta, sillä joukkue on hilannut itsensä turvalliseen keskikastiin ja ainoastaan totaalinen romahtaminen voisi viedä joukkueen takaisin Kolmoseen. Toisekseen hyvin viime aikoina menneet pelit ovat tuoneet joukkueen haistelemaan neljän parhaan joukkoon pääsystä, johon on tosin matkaa vielä 8 pistettä.

Sunnuntain pelissä tullaan näkemään vieraiden selkeä kokemus vastaan kotijoukkueen innokkuus. Kevätkierroksella Siniset veivät pisteet tiukan taistelun jälkeen 1-2 lukemin ollen terävämpi maalipaikoissaan, joita toki kotijoukkueellakin oli. FCV:stä esille nousee erityisesti 12 sarjamaalin Peetu Lintinen, joka on yksinään tehnyt puolet FCV:n maaleista.

Kotijoukkueen riveistä kuuluu positiivisia uutisia, kun alkukaudesta itsensä pahoin loukannut Joel Vartiainen tekee paluun kokoonpanoon. Mies on harjoitellut täysipainoisesti useamman viikon, joten pelihaluja miehellä riittää. Vartiainen kuuluu joukkueen tärkeisiin hahmoihin kokemuksensa ja taitojensa ansiosta, eikä mies vielä 25-vuotiaana ole edes turhan vanha ylempien sarjatasojen peleihinkään.

Toinen huomionarvoinen asia pelissä on, että kotijoukkueen peliä johtaa valmentajatutkintoa suorittava Luis Anula, joka saa avukseen tutut OP Ojalan ja JP Niskasen. OP Ojala pelistä: "Mielenkiintoinen peli tulossa, sillä FCV on kuntopuntarin kärkijoukkueita. Joukkue pelaa hyvää futista, jossa muutamat yksilöt nousevat selkeästi esille. Lisäksi joukkue puolustaa uhrautuvasti, joten meidän on oltavan kärsivällisiä ja laitettava palloa liikkeelle, jotta FCV väsyy. Kävelypeliä emme voi voittaa, samoin erikoistilanteiden kanssa meidän on oltava hereillä. Permanenttimme on nyt hieman samankaltainen mitä viimeisissä peleissä, joka hieman helpottaa pelaamistamme. Tosin pelaajamme ovat ottaneet upeasti nämä mahdollisuudet pelata juniori- ja Kakkosen pelejä, jos Liigasta ei ole tullut vastuuta. Nämä pelit ovat niitä kuuluisia näytönpaikkoja ylemmille sarjatasoille, sillä kun oman hommansa hoitaa tarpeeksi hyvin, ottajia kyllä riittää. Miettisen Tonyn siirto oli hieno osoitus siitä."

Kufu98 - FC Vaajakoski SU 25.8 klo 15.00 Savon Sanomat Areenalla.

Otteluun on veloitukseton sisäänpääsy KuPS vs TiPS / KuPS vs VPS / KuPS:n kausikortilla!!! Kaikkien ottelulipun ostaneiden kesken arvotaan KuPS Voucher-pääsylippu (arvo 25 e)!

Vierasjoukkue FC Vaajakosken kattava ja historian täytteinen ottelu ennakko tästä; https://fcvaajakoski.com/uutiset/edustusjoukkue/edustusjoukkue-uutiset/

TERVETULOA NAUTTIMAAN!!

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Sun 25, Aug 2019

Kickoff

15:00

Attendance

180