Sat 17
GBK (Kokkola)
1
-
1
League
KuFu98
O ESKELINEN (84')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Kuopiolaisten taival jatkuu lauantaina Kokkolassa ennakkoon kauden suurimman nousijasuosikin GBK:n kotikentällä. Viime kaudella C-lohkon voittanut, mutta nousukarsinnoissa MusanSalamalle hävinnyt GBK on kärsinyt pitkin kuluvaa kautta viime kauden pettymyksestään. Joukkue muuttui hieman, joskin kokeneet David Carlsson & kumppanit ovat vuoden verran vanhempia. Se on riittänyt useasti pisteille saakka, mutta liian usein joukkue on jäänyt voitoitta. Tällä hetkellä GBK löytyy sarjasta tukevasti sijalta 5 ja joukkueella on vielä kaikki eväät nousta neljän parhaan joukkoon ja jatkosarjaan, mutta se vaatii tällä hetkellä voittoja. Viidestä viime pelistään joukkue on kerännyt 3 tasapeliä ja 2 voittoa. Riveistä löytyy kokemusta ja viime Hercules-pelin kaltaisia 6-0 voittolukemia tuskin kuopiolaiset kykenevät uusimaan. GBK on kivikova kotikentällään, siihen vieraat saavat varautua.

Alkukaudesta Kuopiossa KuFu98 vei pinnat 2-1 lukemin tulikuuman Arttu Heinosen maaleilla, mutta lauantaina Heinonen on edustamassa KuPS:n A-junioreita, joten ratkaisija pitää löytyä muusta kokoonpanosta. Lauantaina pelaavat niin KuFu98 kuin KuPS A Pohjanmaalla, sillä Kokkolan lisäksi bussi suuntaa Seinäjoelle. Viime viikonloppuna molemmat joukkueet esittivät loistokkaita otteita ja näille haetaan jatkoa vieraspeleistä.

JP Niskanen KuFusta: "Todella haastava ja mielenkiintoinen reissu edessä. GBK on ehdottomasti lohkon kovimpia joukkueita, joten pelaajamme pääsevät todelliseen testiin. Hercules-peli oli hämmästyttävä, tosin pelaajamme huomasivat pärjäävänsä pelatessaan omilla vahvuuksillaan ja rohkeudella. Pelkäämään on turha lähteä, vaan nauttimaan ja kehittymään."

GBK - KuFu98 LA 17.8 klo 17.00 Kokkolan Keskusurheilukentällä.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sat 17, Aug 2019

Kickoff

17:00