Sun 11
KuFu98
6
-
0
League
JS Hercules (Oulu)
T Partanen (29'), (53'), (65'), (78'), E VARIS (54'), T TERVONEN (90')
KuFu98 vs Hercules
By Mikko Kolehmainen
KuFu98 vs Hercules
00:40
KuFu98 vs Hercules
KuFu98 vs JS Hercules
01:44
KuFu98 vs JS Hercules

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sinisten pelikausi jatkuu viikon päätteeksi kotoisella Savon Sanomat Areenalla ja vieraaksi saapuu Oulusta kaupungin kakkosjoukkue JS Hercules.
Kevätkierroksella JS Hercules vei pisteet 3-2 lukemin Sami Karjalaisen hattutempun turvin. Nro 37 on tarkkaan merkitty kotijoukkueen paperilla, sillä mies on tehnyt Kakkosessa maaleja maali/peli tahdissa. Vieraiden kuntopuntari näyttää 6 viimeisimmän ottelun saldoksi 4 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio ja joukkue on noussut sijalle 5. taistelemaan 4 parhaan joukkueen pääsystä. Eroa kuopiolaisiin on 5 pistettä yhden pelin vähemmän pelanneena.
Kotijoukkueen 6 viimeisimmän pelin saldona on 3 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota. Maanantain tappio oli erityisen kitkerä, kun ViFK vei pisteet kotikentällään 4-2 lukemin. Koitoksessa Sinisten muutoin kauden aikana hyvin pelannut puolustus pelasi kauden heikomman esityksensä, jota nyt lähdetään parantamaan.
Nyt siihen tuleekin oiva tilaisuus, sillä Sinisten joukkue uudistuu melkoisen kovalla kädellä kauden aikaisempiin peleihin verraten. Muutamat loukkaantumiset ja sairastelut(Martin Korvela, Taneli Hämäläinen, Jere Hiltunen, Mikko Pitkänen) sekä yhtä aikaisesti Helsingissä pelattava A-nuorten kärkipeli Atlantista vastaan sekoittavat pelaajapakkaa siten, että sunnuntaina Areenalla nähdään varmuudella uusia nuorukaisia kentällä.
JP Niskanen KuFusta; "Muutamat poissaolot, pelien päällekkäisyydet sekä suhteellisen turvallinen asema sarjataulukossa tuovat nyt sen mahdollisuuden, että voimme testata uusia pelaajia kokoonpanossamme. Tämä avaa oivallisen näytönpaikan pelaajille, jotka tekevät nyt debyytin aikuisten sarjoissa. Lisäksi kentällä nähdään muutamia muita suhteellisen vähän peliaikaa saaneita pelaajia, joten tilanne on sellainen, että haluja näyttää varmasti löytyy. Nyt energia pitää vain kanavoida siten, että emme höntyile tilanteissa, vaan käytämme energiamme oikeisiin asioihin. Toivottavasti tämä mahdollisuus tuo uutta buustia nuorukaisille harjoitteluun."

KuFu98 - JS Hercules SU 11.8 klo 18.30 Savon Sanomat Areenalla!!! Kentällä tehdään uusia debyyttejä aikuisten sarjoissa, joten nyt kannattaa ehdottomasti tulla kannustamaan kuopiolaiset voittoon ja pitämään tappiosarake nollassa kotikentällä!!!

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Sun 11, Aug 2019

Kickoff

18:30

Attendance

215
Tuukka Partanen

Player of the match

Tuukka Partanen