Mon 05
ViFK (Vaasa)
4
-
2
League
KuFu98
E RISSANEN (14'), N TYKKYLÄINEN (53')
ViFK vs KuFu98
By Mikko Kolehmainen
ViFK vs KuFu98
00:22
ViFK vs KuFu98
ViFK vs KuFu98
01:34
ViFK vs KuFu98

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Maanantaina Siniset matkustavat toistamiseen kuluvalla kaudella Vaasaan, tällä erää perinteikkään ViFK:n vieraaksi. Ottelu pelataan Nya Ehnvallin uudella tekonurmella, jota ViFK tällä kaudella isännöi.
Joukkueet löytyvät sarjataulukon vastakkaisista suunnista, sillä kuopiolaiset ovat pelanneet vahvan alkukauden ollen jokaisessa pelissä voiton syrjässä kiinni sekä raapien pisteitä välillä hieman kehnommallakin esityksellä. Pitkälti joukkue on kuitenkin perustanut pelinsä pallonhallintaan saaden sitä kautta lukuisia maalipaikkoja ja pitäen vastustajat kauempana omalta maaliltaan. Lisäksi joukkueen pelaajistosta on noussut KuPS:n rinkiin uusia pelaajia, mm. Arttu Heinosen otteet toivat mukavasti Liigaminuutteja kesähelteillä. Nyt nuo minuutit ovat hieman vähentyneet Liigassa, joten on elintärkeää, että Heinonen saa niitä Miesten Kakkosen peleistä. Sama koskee lukuisia muitakin Vaasaan lähteviä pelaajia. Lisäksi rinkiä ovat nousseet jatkamaan uusina miehinä A-junioreista, Olli Eskelinen & Tuomas Tervonen.

JP Niskanen ViFK-pelistä: "Luvassa on varmasti tiukasti puolustava kotijoukkue ja meidän on oltava kärsivällisiä omassa pelaamisessamme. ViFK iskee varmasti erikoistilanteistaan sekä joukkue saa kotipeliinsä vahvemman kokoonpanon kuin pitkän matkan vieraspeleihinsä. Joukkueella on vakaa aikomus pysyä Kakkosessa ja jokaisesta pelistä raapia pinnoja itselleen, joten haaste on meillä kova. Tämä toisaalta opettaa pelaajiamme kohtaamaan joukkueen, joka pelaa "elämästä ja kuolemasta", jolloin taitotasot tuppaavat tasoittumaan, tai ainakin silloin pitää osata malttaa itse pelata kyvyillään. Niitä pelaajillamme on ja toisaalta meidän pelaajiemme pitää kyetä näyttämään tasonsa, missä he loppukaudella ja ensi kaudella haluavat pelata. Nämä pelit ovat niitä paljon puhuttuja NÄYTÖNPAIKKOJA."

Kevätkierroksella KuFu98 kellisti ViFK:n 3-0 Joona Hiltusen kahdella ja Arttu Heinosen loppuhetken maalilla. Viikolla Sinisillä on toinenkin peli, kun sunnuntaina 11.8 klo 18.30 kohdataan kotikentällä Hercules Oulusta.

KuFu98 ViFK-pelissä; Miika Töyräs & Aleksi Honka-Hallila, Sharp Räsänen, Nuutti Tykkyläinen, Eetu Rissanen, Arttu Heinonen, Eetu Pellikka, Jere Hiltunen, Tony Miettinen, Mikko Pitkänen, Joona Hiltunen, Jiri Nissinen, Elias Salminen, Tuomas Tervonen ja Olli Eskelinen.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Mon 05, Aug 2019

Kickoff

18:30

Attendance

135