Sat 27
KuFu98
1
-
1
League
SJK/Akatemia (Seinäjoki)
T HEISKANEN (90' Sent Off), J HILTUNEN (90' Pen)
KuFu98 vs SJK/Akatemia
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Lauantaina Areenalla pelataan Kakkosen C-lohkon kahden laatujoukkueen välinen kärkikamppailu, kun kotijoukkue KuFu98 saa vieraakseen SJK/Akatemian Seinäjoelta. Kyseessä on KuPS:n ja SJK:n Akatemiajoukkueiden kohtaaminen, jossa pelillinen anti nousee selkeästi tavanomaista Kakkosen ottelua korkeammaksi. Molemmilla joukkueilla on saatavilla Liigaryhmistään urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia, jotka haluavat ehdottomasti saada peli-aikaa Liigasta + tulevaisuudessa isommilta kentiltä. Molemmilla joukkueilla on palava halu voittaa ja näyttää kykyjään, joten siksipä ottelusta ei liene luvassa mitään kyttäysottelua. Se on selvää, että ottelun taso nousee varmasti vähintään Ykkösen pelin tasolle, joten nyt on kaikilla futis-niiloille sekä uusille kannattajille oiva sauma suunnata Areenalle!

SJK/Akatemian riveissä todennäköisesti lauantaina pelaava Joona Lautamaja ennakoi ottelua: "Luvassa on takuuvarmasti laadukas matsi. KuFu on ollut vaarallinen kotikentällään ja heillä on hyviä pelaajia, joiden kanssa meidän pitää olla tarkkoina sekä iskeä itse nopeasti takaisin. Tässä pelissä on itselläni tavallista enemmän panosta, sillä Kuopiossa tulee nyt kuluneeksi neljä vuotta opiskelujen muodossa ja hieman tässä alkaa jo savolaistumaan. Sain myös KuPS:ssa ensimmäiset Liigaminuuttini, sekä KuFussa aloitin treenit Kuopioon muuttaessani."

Sinisten JP Niskanen odottaa myöskin peliä innokkaana: "Nyt saamme todellisen haasteen Areenalle. SJK/Akatemia on laatujoukkue ja kevätkierroksellakin meillä oli omat paikkamme voittaa peli, jossa ei onnistuttu. Nyt tuota tulosta lähdetään ehdottomasti parantamaan ja esittämään koti-yleisölle hienoa jalkapalloa."

Lauantain peli pelataan Naisten Liigan KuPS - HJK (klo 14.15) pelin jälkeen ja otteluun on veloitukseton sisäänpääsy Naisten pelin lipulla tai KuPS:n kausikortilla. Lisäksi KuFun kausikortteja on myytävänä vielä muutamia kappaleita loppukauden kotipeleihin(5-7 kpl), joiden hinta on vaivaiset 10 e!!

Lippuluukulla voit kaiken lisäksi osallistua arvontaan, jossa 1 e:n maksulla voit osallistua KuPS:n ottelulipun arvontaan!! Pääsylipun ostaneet osallistuvat tuohon arvontaan automaattisesti!!

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN LAUANTAINA 27.7 klo 18.00; KuFu98 - SJK/Akatemia.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Sat 27, Jul 2019

Kickoff

18:00

Attendance

100
TONY MIETTINEN

Player of the match

TONY MIETTINEN