Sat 20
KajHa (Kajaani)
1
-
4
League
KuFu98
E VARIS (7'), T HEISKANEN (19'), J HILTUNEN (78'), E PELLIKKA (89')
Siniset selkeästi KajHaa parempi!!

Siniset selkeästi KajHaa parempi!!

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

.


Siniset palasivat kahden viikon sarjatauolta vieraspeliin Kajaanin Hakaa vastaan. Kokonaisuudessaan junioripitoisella joukkueella Kajaaniin matkustanut KuFu98 pisti ottelun avauspuoli-ajalla pakettiin, ainakin numeroiden valossa. Peli-esityksessä oli vierailla vielä paljon parannettavaa, sillä kotijoukkueesta ei varsinkaan avausjaksolla ollut vastusta. Vieraiden puolustustyöskentely oli avauspuolikkaalla mallikasta ja viimeistely oli mallikasta. Ensimmäinen vieraiden maaleista syntyi jo 7 minuutilla, tällöin hieno syöttökombinaatio Taneli Heiskanen--Nuutti Tykkyläinen löysi maalille nousseen Eelis Variksen, jonka voimakas pusku löysi oikeaan takakulmaan, 0-1. Maali oli Variksen ensimmäinen aikuisten sarjoissa ja komeaan paikkaan tulikin.
Toista maalia ei tarvittu kauaa odotella, kun kajaanilaisten puolustus tötöili pallon Taneli Heiskaselle, joka ampaisi läpiajoon. Tarkka viimeistely takakulmaan ja taululle 0-2 lukemat.

Toiselle jaksolle KajHa pyrki saamaan prässiä vieraiden takalinjoille, mutta kuopiolaisten puolustus kesti paineen varsin hyvin, hieman tuurillakin. Toki topparipari Taneli Hämäläinen -- Elias Salminen hoiti hommansa yhtä päästettyä maalia lukuun ottamatta hienosti. Aleksi Honka-Hallilasta on kasvanut jo nyt Kakkosen tasolle mitat täyttävä maalivahti, joten maalivahtivalmennus KuPS:ssa alkaa tuottamaan hienoja tuotoksia. Lisäksi peli-aikaa vaanivat Miika Töyräs + Hemmo Riihimäki. Kilpailutilanne on armoton.
Aurinkoisen Kajaanin pelin ratkaisi lopulta Joona Hiltusen hirmuinen kanuuna 18 metristä, sillä Paavo Jarvalle ei jätetty mitään mahdollisuuksia torjua palloa, 0-3. Pientä lohtua kotijoukkueelle toi vaihdosta kentälle vaihdettu Philip Aremu, joka sai tökkäistyä ruuhkasta pelivälineen Honka-Hallilan ohitse. Lopulliset numerot iski viime peleissä liekkeihin syttynyt Eetu Pellikka, kun toistamiseen syötön tarjonnut Olli Eskelinen tarjoili paikkaa Pellikalle eikä mies erehtynyt, 1-4.

OP Ojala pelin jälkeen: "Alkuun; hieno voitto meiltä, mutta peli-esityksemme jätti paljon parannettavaa. Teimme oman pelimme aivan liian hankalaksi, mutta viimeistelytehokkuutemme oli hyvällä tasolla. Ok, kentällä oli meillä lukuisia tulokkaita ja yhteispelimme alkuun hieman kärsi siitä. Pelin edetessä saimme ottelusta paremmin otetta ja viimeinen 15 minuuttia oli hallintaamme. KajHa oli petrannut kevätkierroksesta ja pelasi veitsenterällä sarjapaikastaan. Nuoret ottivat meillä hyvin vastuuta ja tulos kertoo kaiken. Hieno esitys loppujen lopuksi. Hienoa, että saimme taas uusia tulokkaita kentälle; tällä erää Olli Eskelinen ja Tuomas Tervonen tekivät hienot esiin marssit!"

Sinisten pelikausi jatkuu todellisella kärkitaistolla, kun kylään saapuu LA 27.7 klo 18.00 SJK/Akatemia. SJK/Ak. on voittanut sarjassa 11 peliä ja pelannut kertaalleen tasan. Ottelu on samalla tietynlainen superpelipäivä, kun ennen ottelua pelataan Naisten Liigan peli KuPS - HJK. Sinisten otteluun on veloitukseton sisäänpääsy Naisten pelin lipulla / KuPS:n kausikortilla.

*** Eelis Varis
** Tomas Länsivuori
* Elias Salminen

KajHa; Paavo Jarva, Ville Puuronen, Lucky Nwanneka, Jasper Pikkuhookana(58 min Juuso Rissanen) , Niko Parkkari, Tuomas Nurkkala(67 min Philip Aremu), Karzan Jawanmiri(v), Joona Heiskanen, Sami Nissinen(v)(69 min Aapo Kuivila) , Niko Niemeläinen, Nuutti Salo.
Vaihdossa; Toni Soini, Oskari Korpinen, Damer Eikib, Harkko Helvelahti.

KuFu98; Aleksi Honka-Hallila, Elias Salminen, Taneli Hämäläinen, Tomas Länsivuori, Nuutti Tykkyläinen, Joona Hiltunen, Eelis Varis(75 min Tuomas Tervonen), Taneli Heiskanen, Miro Siltavuori(59 min Martin Korvela), Eetu Pellikka, Eetu Heiskanen(72 min Olli Eskelinen).
Vaihdossa; Hemmo Riihimäki.

KajHa - KuFu98 1-4, (0-2).
7 min 0-1 Eelis Varis (Nuutti Tykkyläinen)
19 min 0-2 Taneli Heiskanen
78 min 0-3 Joona Hiltunen (Olli Eskelinen)
87 min 1-3 Philip Aremu
89 min 1-4 Eetu Pellikka (Eskelinen)

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sat 20, Jul 2019

Kickoff

17:00
EELIS VARIS

Player of the match

EELIS VARIS