Sat 20
KajHa (Kajaani)
1
-
4
League
KuFu98
E VARIS (7'), T HEISKANEN (19'), J HILTUNEN (78'), E PELLIKKA (89')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sinisten kahden viikon pelitauko on ohitse ja lauantaina joukkue matkustaa Kajaanin Hakan vieraaksi. Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Savon Sanomat Areenalla ja tällöin KajHa oli vielä varsin keskentekoinen Kakkosen vaatimuksiin, joten Siniset veivät peliä mielin määrin takoen taululle tennislukemat 6-0. Nyt on selvää, että KajHa on vankistanut osaamistaan ja nostanut vaatimustasoaan, joten kevään kaltaisia lukemia tuskin nähdään.
Sinisten joukkueesta osalla on menossa pieni tauko (A-juniorit), sekä osa on tutusti KuPS:n mukana auttelemassa Europelikiireissä. Selvää on, että KajHa pelistä uupuvat testileirillä olevat Tony Miettinen & Eetu Rissanen, muutoin joukkue muotoutuu perjantai-illan aikana.

JP Niskanen KuFusta; "Olemme valmiita matkustamaan huomenna KajHan vieraaksi. Tiedostamme, että saamme vastaamme erittäin työteliään ja periksiantamattoman kotijoukkueen. Sarjasijoitus ei tee heille oikeutta ja he ovat valmiita tappelemaan jokaisesta pallosta kentällä ja pisteestä sarjataulukossa. Meidän on osattava vastata siihen omilla vahvuuksillamme ja toisekseen; ketkä meillä ikinä pelaavatkin, on se kaikille näytönpaikka KuPS:n suuntaan."

LA 20.7 klo 15.00 Kajaanin Liikuntapuistossa; KajHa vs KuFu98.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sat 20, Jul 2019

Kickoff

17:00
EELIS VARIS

Player of the match

EELIS VARIS