Sun 30
OLS (Oulu)
2
-
1
League
KuFu98
A HEINONEN (82')
OLS vs KuFu98
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Kuopiolaisten viikon toinen ottelu suuntautuu pohjoiseen, Oulun Castrenin tekonurmelle. Vastassa on AC Oulun farmiyhteistyöjoukkue, perinteikäs yleisseura OLS. Viime kaudeksi Kakkoseen noussut oululaissikermä on toiminut jo vuosia kasvattajaseurana eikä kuluva kausi tuota siihen poikkeusta. Oulusta kehittyy vuosittain lupaavia poikamaajoukkuepelaajia, joten OLS tuo siihen tärkeän panoksensa tarjoamalla riittävän laadukkaita Kakkosen otteluja. OLS:n pelaajisto koostuu kotimaisista pelaajista lukuun ottamatta jo vuosia Suomessa asuneesta Titi Essombasta. Pelaajistosta usealla on kokemusta AC Oulun riveistä Ykkösen peleistä, joten varsin vahva nippu kotijoukkueella on kentälle laittaa. Keskiviikon vieraspelissään OLS taipui RoPS/2:lle 6-3 lukemin, joka katkaisi samalla orastaneen pienen voittoputken (0-2 PK-37 ja 3-0 VPS/Ak.). Alkukauden peleissään OLS on taipunut peräti kolmesti maalin tappioon, joten tiukkoja matseja on käyty. Helpolla ei pisteitä ole saatavilla Oulusta. Sarjasijoitus on keskikastissa, 8.

Siniset päättävät pienen peliruuhkansa, kun osalla pelaajistosta peli on viikon kolmas tai jopa neljäs. Peli-aikaa on pyritty säätämään siten, että turhat rasitukset on jätetty minimiin, eikä täysiä peliminuutteja ole miehistölle tullut. Sunnuntain kokoonpanoakin valmennus OP Ojala ja JP Niskanen miettivät siten, että peliminuutit tulisivat tasaisesti ja peli-ote kestäisi koko pelin ajan. Niskanen pelistä: "Hienon haasteen saamme viikon lopulle, sillä OLS on sarjasijoitustaan selkeästi parempi joukkue. Osalla pelaajiamme on tullut useampi startti + matkustamista kuluvalle viikolle, mutta tämän vuoksi olemme treenanneet lujaa talven ajan. Keskiviikon pelimme oli ehjä suoritus, jollaista lähdemme hakemaan Oulustakin. Nöyryys pelaamiseen, kaverin auttaminen ja uskallus pelata; niitä kun noudatamme, niin tulosta kyllä tulee."

Sinisten joukkueesta uupuu viime pelissä oivasti esiintynyt Jiri Nissinen, joka esiintyi tänään KuPS:n mukana HJK:ta vastaan. Samoin KuPS:n A-junioreiden mukana täyden ottelun pelanneet Sharp Räsänen ja Jani Rinta-Halkola ovat sivussa. Toisaalta joukkue on kasvanut siten, että poissaolojen sattuessa se on avannut uusia mahdollisuuksia, joten on mielenkiintoista nähdä ketkä nousevat Castrenin kentällä esille?

OLS - KuFu98 SU 30.6 klo 18.30 Castrenin kentällä.

Aapeli Alava & Aleksi Honka-Hallila, Eelis Varis, Taneli Hämäläinen, Nuutti Tykkyläinen, Eetu Rissanen, Eetu Heiskanen, Arttu Heinonen, Eetu Pellikka, Jere Hiltunen, Mikko Pitkänen, Joona Hiltunen, Taneli Heiskanen, Tomas Länsivuori ja Martin Korvela.

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sun 30, Jun 2019

Kickoff

18:30