Tue 18
KuFu98
3
-
2
League
PK-37 (Iisalmi)
E RISSANEN (11'), J HILTUNEN (41'), M PITKÄNEN (90')
KuFu98 vs PK-37
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Juhannusviikon aluksi pelataan Kakkosessa kauden ensimmäinen Pohjois-Savon Derby, kun kotijoukkue KuFu98 saa vieraakseen PK-37 Iisalmesta. Joukkueet tuntevat toisensa läpikotaisin ja pelaajistossa on molemmissa joukkueissa esiintyneitä pelaajia, joten asetelma on selkeä; kaverille ei haluta hävitä.
OP Ojala KuFusta; "Kyseessä lienee tällä hetkellä haastavin peli alkukaudesta. Kyseessä on peli, jota kumpikaan EI HALUA HÄVITÄ. Moni pelaajistosta on odottanut tätä peliä koko kauden ja nyt siihen päästään käsiksi. Meidän on pidettävä huoli, että latauksemme ei mene ylitse, sillä vastustaja pyrkii varmasti pääsemään ihomme alle ja siihen meidän ei pidä lähteä mukaan. Kauden kenraaliharjoituksessa PK-37 pesi meidät, joten meillä on vain näytettävää mitä me osaamme. Pele Koljonen on tehnyt PK:n peräsimessä hienoa työtä, sillä pelaajistosta kehittyy vuosittain pelaajia ylemmille sarjatasoille."

Sarjataulukosta joukkueet löytyvät eri kohdilta, sillä PK-37 taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan, sijoitus on tällä hetkellä 10. 7 pisteellä. Albert Vauhkonen on onnistunut 2 kertaa ja yhden maalin miehiä ovat mm. ex-KuFulaiset Myan Doot ja Ali Al-Musawi. Joukkueelta löytyy lisäksi erikoistilanne-osaamista, kun ex-KuFulaiset Erno Nissilä ja Ali Koljonen toimittavat palloa laatupaikoille, joten erityisen tarkkoina kuopiolaiset saavat puolustamisessaan olla.

KuFun sarjasijoitus on tällä hetkellä 4. tosin kärkikolmikko on pelannut yhden ottelun enemmän ja voitolla Siniset nousisivat komeasti sarjakakkoseksi. Viimeisin peli oli vajaat 2 viikkoa sitten Vaajakoskella, joka toki jätti paljon parannettavaa otteisiin. Ojala kommentoi FCV-peliä: "Peli ei todellakaan ollut esityksellisesti parasta mahdollista, mutta aikaisempina kausina olisimme hävinneet kyseiset pelit. Pitää osata pelata myös tuloksesta, vaikka otteet kentällä eivät aina onnistuisikaan. Selkeä parannuskohteemme olivat lukuisten kakkospallojen häviämiset, sillä niiden johdosta teimme pelimme hankalaksi pelata. Kotikentällämme olemme pystyneet näyttämään kotiyleisöllemme varsin viihdyttävää jalkapalloa, joten nyt kannattaa suunnata Areenalle, mikäli sellainen kiinnostaa. "

Ottelua edeltävästi Keskuskentän alueella on Tenavaliiga, joka liikuttaa satoja lapsia + heidän vanhempiaan. Tenavaliigalaisilla ja heidän saattajillaan on Kakkosen peliin veloitukseton sisäänpääsy.

Lippuluukku aukeaa klo 20.00 ja jokainen pääsylipun ostanut tai kausikorttilainen osallistuu automaattisesti IcePowerin tuotepalkinnon arvontaan! Paikalla KuFu-kioski, jossa tarjolla suolaista ja makeaa iltapalaa. Maksutapoina kioskissa ja lippuluukulla käteinen ja Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä MobilePay.

Liput;
* veloituksetta (lapset alle 12-v ja Tenavaliigalaiset + saattajat)
* 5 e (lapset 12-16-v, varushenkilöt, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat)
* 8 e aikuiset
* 20 e kausikortti

#sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen #Kuopio

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Tue 18, Jun 2019

Kickoff

20:30

Attendance

315
MIKKO PITKÄNEN

Player of the match

MIKKO PITKÄNEN