Fri 07
FCV (Vaajakoski)
1
-
2
League
KuFu98
J HILTUNEN (22'), A HEINONEN (55')
FCV vs KuFu98
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Kuopiolaiset matkustavat perjantaina kauden toiseksi lyhimmän reissunsa, kun Jääskeläisen Auton bussi suuntaa Vaajakoskelle FC Vaajakosken vieraaksi. FCV oli vielä vuosikymmenen vaihteessa todella laadukas ja vahva Kakkosen joukkue, viime kausina joukkue on pelannut periaatteessa kausi / Kakkonen tai Kolmonen. Nyt FCV on noussut JJK:n talousvaikeuksien jäljiltä alueen ykkösseuraksi, joten joukkue tavoittelee selkeästi paikkaa Kakkosesta myös tulevanakin kautena. Joukkueessa on leveyttä ja taitoa voittaa yksittäisessä pelissä kenet tahansa Kakkosessa, mutta ailahtelevat otteet ovat olleet vaivaavana tekijänä.
Viime peleissä FCV:n otteet ovat piristyneet ja joukkue on voittanut 4:stä viimeisimmästä pelistään 3 ollen kuntopuntarin kärkipäässä. Peetu Lintinen, Niko Lohi ja FCV-ikoni Tomi Karlsted ovat sellaisia herroja, joilta taipuu maalinteko, kun miehillä paikat tarjoilee. Joukkue on hitsautunut yhtenäiseksi ja puolustustyöskentely on ollut varsin mallikasta alkaukaudesta yhtä 7-1 JBK-reissua lukuun ottamatta.

Siniset selvittivät maanantaina koti-Areenallaan GBK:n lukemin 2-1. Peli oli erittäin vauhdikas ja laadukas Kakkosen ottelu, jossa mentiin lujempaa kuin Veikkausliigassa ja maalipaikkoja syntyi molempiin päihin. Sinisten pelaamisessa alkaa näkymään pikkuhiljaa yhteenpelaamisen merkkejä ja kotikentällä joukkue on pystynyt tarjoamaan yleisölle erittäin positiivista jalkapalloa. Vieraskentillä on käyty nyt kahdesti ja molemmilla kerroilla on käteen jäänyt "musta akka", jota nyt lähdetään ehdottomasti korjaamaan.

JP Niskanen KuFusta: "Ehdottomasti lähdemme vieraspistetiliä avaamaan, vaikkakaan vastustaja ei ole helppo. FCV on kuntopuntarin yläkerrassa ja joukkueesta löytyy yksilötaitoa sen verran, että saamme olla hereillä koko pelin ajan. Luonnonnurmi ei ole meille ongelma, sillä olemme harjoitelleet ja nyt pelanneetkin Hercules-pelissä. Osa pelaajistostamme on edustuksen mukana tauolla, mutta pitkälti samoja pelaajia meillä on mitä alkukauden peleissäkin, joka sinällään on hyväkin asia yhteispelimme kannalta. Ottelu päättää monella alkukauden pelirytistyksen ja pikku pelitauko tulee FCV-ottelun jälkeen. Luottavaisin mielin lähdetään peliin."

FC Vaajakoski - KuFu98 klo 19.00 Vaajakosken Liikuntapuistossa. #sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen #Kuopio

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Fri 07, Jun 2019

Kickoff

19:00

Attendance

281
TANELI HÄMÄLÄINEN

Player of the match

TANELI HÄMÄLÄINEN