Thu 30
JS Hercules (Oulu)
3
-
2
League
KuFu98
J HILTUNEN (34'), E PELLIKKA (58')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Helatorstaina Siniset matkustavat Ouluun perinteikkäälle Raatin Stadionille. Ottelua isännöi Sinisten tapaan viime kaudella 20-v juhlia viettänyt JS Hercules, jolla on viime kausina ollut todella terävä ilmasilta Espanjaan, josta osa pelaajistoa on saapunut suomalaista jalkapalloa viihdyttämään. Tälle kaudelle pelaajistosta ei löydy enää espanjalaista väriä, vaan nigerialaista taituruutta. Amokachin veljekset Kalim & Nazim ovat Daniel-isän(ex-Everton maalitykki) viitoittamalla tiellä tehden lujaa töitä päästäkseen maailman huipulle. Herculeksen riveistä löytyy toki kotimaisiakin tekijämiehiä kuten Sami Karjalainen, joka on osunut alkukaudesta jo 5 kertaa. Sarjasijoitus Herculekselle on tukevasti keskikastissa; avausottelussa SJK/Akatemia vei pisteet 1-4 lukemin, mutta sen jälkeen eivät oululaiset ole taipuneet tappioon. Kolme tasapeliä (GBK 1-1, RoPS/2 2-2 ja OLS 2-2) lisäksi on voitto VPS/2:sta 1-3 lukemin. Vahvasta ja rutinoituneesta joukkueesta on siis kyse.

Viime kaudella keskinäiset kohtaamiset päättyivät Kuopiossa 1-0 Sinisten hyväksi ja Oulussa maali-iloittelun jälkeen 4-3 Herculeksen voittoon.

Sinisten alkukausi on alkanut mukavasti, sillä alla on kolme selkeää kotivoittoa Areenaltaan (RoPS/2 2-0, KajHa 6-0 ja ViFK 3-0). Ainoa tappio tuli edelliseltä vierasreissulta SJK/Akatemian vieraana 1-3 lukemin, mutta tällöinkin Sinisillä oli paikat tuoda tuliaisia kotiin saakka. Nyt tuota vieraspelisaldoa ja pistetilin avaamista lähdetään yrittämään Herculeksen vieraana ja Siniset saavat kunnian osallistua Lähirähinä Päivän tapahtumaan Raatin Stadionille ja peliin on vapaa pääsy. Toiveissa onkin, että ottelussa on paikalla varsin mukavasti yleisöä, joten Siniset pääsevät esittämään parastaan suurelle yleisölle.
Siniset ovat sarjassa 3. ja tavoitteena onkin pysytellä sarjan kärkikahinoissa. Maalit ovat jakautuneet tasaisesti Sinisten joukkueelle. Tehokkain on Arttu Heinonen 3 maalillaan ja 2 maalin miehiä ovat Cem Felek, Joel Vartiainen & Joona Hiltunen. Päästettyjen maalien sarake on pysynyt tiiviinä, joka on selkeä parannus viime kauteen.

Kuopiolaisilla on nyt varsin mukava ottelutahti reilun viikon aikana, kun joukkueella on pelit 30.5 Hercules (V), 3.6 GBK (K) ja 7.6 FC Vaajakoski (V). Nämä pelit näyttävät suuntaa millä sijoituksilla ja kuinka joukkue on valmis menestymään Kakkosessa kuluvana kautena. Pelaajien on pystyttävä näyttämään osaamistaan, niin moni pelaajistosta on päässyt näyttämään kykyjään KuPS:n mukana. Tulevat vastustajat on myös perinteisempiä Kakkosen joukkueita, joita vastaan ei fyysisiin pystypaineihin pidä lähteä, vaan on keksittävä keinot tehokkaaseen hyökkäämiseen ja tiiviiseen puolustamiseen. Molemmissa bokseissa on oltava hereillä.

Sinisten joukkue JS Hercules peliin; Hemmo Riihimäki, Mikko Pitkänen, Jiri Nissinen, Tony Miettinen, Nuutti Tykkyläinen, Taneli Hämäläinen, Jere Hiltunen, Joona Hiltunen, Arttu Heinonen, Eetu Pellikka, Cem Felek, Eetu Rissanen, Martin Korvela ja Taneli Heiskanen.
Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä striimiltä; https://solidsport.com/jshercules #sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen #Kuopio

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Thu 30, May 2019

Kickoff

15:00