Mon 13
KuFu98
6
-
0
League
KajHa (Kajaani)
E RISSANEN (3'), C FELEK (5'), J VARTIAINEN (43'), E PELLIKKA (44'), A HEINONEN (47')
Siniset tennislukemin KajHaa parempi!!

Siniset tennislukemin KajHaa parempi!!

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

.


KuFu98 pisti lopulta tennislukemat taululle ja lähettäen Kajaanin Hakan kotimatkalle ilman epäselvyyksiä paremmasta joukkueesta. Ottelu ratkesi periaatteessa ottelun avausvitosella, kun Eetu Rissanen ja Cem Felek pöllyttivät Toni Soinin vartioimaa maalia. Maalien välissä KajHa sai ottelun ainoan maalipaikkansa, kun Oskari Korpinen kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Peliluvan eilen saanut Philip Aremu ei kuitenkaan pilkulta onnistunut pallon osuessa vasempaan pystypuuhun, joskin KuFu-maalilla nollan pitänyt Miika Töyräs oli erinomaisesti vedossa mukana. Seuranneesta vastahyökkäyksestä pallo löytyikin KajHan maaliverkoista Felekin tarkan laukauksen seurauksena, 2-0.
Avausmaali oli hieno yksilönäyte, kun Eetu Rissanen pelasi tilanteen loppuun ja lirutti pienestä kulmasta 1-0 johdon Sinisille. KajHan puolustus Soinin johdolla olivat tilanteessa vielä ajatuksissa matkalla otteluun.

Avauspuolikkaan lopulla Siniset iskivät vielä tehokkaasti kahteen otteeseen, todellisilla "Eurosport-maaleilla". 3-0:ssa pelin ykköstähti Eetu Pellikka löysi maukkaalla oivalluksellaan takatolpalle nousseen Joel Vartiaisen, jonka vastustamaton puolivolley löysi tiensä KajHa-rysään. Minuutti ennen taukoa Pellikka oli itse haaskalla vaara-alueella, eli KajHan rangaistusalueella. Sieltä irtokara löysi Pellikan ja tällä erää oikean jalan sijoitus löysi tiensä takakulmaan ja 4-0 numerot taululle.

Toinen jakso oli vielä avausjaksoakin enemmän kotijoukkueen hallintaa. KajHa ei saanut koko pelissä yhtään kontrolloitua hyökkäystä ja kulmapotkutilasto, 9-0 kotijoukkueen hyväksi kertoi loput. OP Ojala KuFusta; "Toki lopputulokseen olen tyytyväinen, vaikkakin olisimme voineet tehdä helposti toisen mokoman lisääkin. Meidän pitää pystyä katsomaan tuloksen taakse ja jokaisen mietittävä, riittääkö tällainen meille? Meidän on yksilöinä kehityttävä ja vaadittava itseltämme enemmän ja näyttää se sitten vaikka tällaisissa peleissä. Eli meidän omien pelaajien kehittyminen ja kehittäminen on prioriteettina ykkösenä ja sitä kautta toki hyvät tulokset sarjassa. Se on selvää, että viikon kuluttua haaste on tätä päivää kovempi, kun vastassa on SJK/Akatemia heidän kotikentällään. Tämän päivän esitys ei silloin riitä, joten meidän on oltava valmiita pistämään itsemme likoon."

Toisen jakson alussa Arttu Heinosen viimeistely Nuutti Tykkyläisen keskitykseen oli loistava ja päätöslukemat 6-0 viimeisteli Vartiainen Jani Rinta-Halkolan syötöstä.

Sinisten pelit jatkuvat 20.5 vieraspelillä sarjakärjen SJK/Akatemian vieraana. Kotona pelataan seuraavan kerran LA 25.5 klo 17 ja kylään saapuu ViFK Vaasasta.

*** Eetu Pellikka
** Joel Vartiainen
* Arttu Heinonen

KuFu98; Miika Töyräs, Jiri Nissinen(68 min Taneli Hämäläinen), Tony Miettinen(v), Mikko Pitkänen, Nuutti Tykkyläinen, Joona Hiltunen, Joel Vartiainen(84 min Tomas Länsivuori), Cem Felek, Arttu Heinonen, Eetu Pellikka, Eetu Rissanen(75 min Jani Rinta-Halkola).
Vaihdossa; Aleksi Honka-Hallila, Elias Salminen, Martin Korvela.

KajHa; Toni Soini, Lucky Nwanneka, Jasperi Pikkuhookana, Niko Parkkari, Joona Heiskanen, Oskari Korpinen(57 min Leevi Koutala), Timo Väisänen, Philip Aremu(73 min Tia Bakela), Pacifique, Naufel Mabrouk(65 min Simon Mahander), Damer Elkib.
Vaihdossa; Olli Karppinen.

KuFu98 - KajHa 6-0, (4-0).
3 min 1-0 Eetu Rissanen
4 min KajHa erp.
5 min 2-0 Cem Felek (Eetu Rissanen)
43 min 3-0 Joel Vartiainen (Eetu Pellikka)
44 min 4-0 Pellikka (Arttu Heinonen)
47 min 5-0 Arttu Heinonen (Nuutti Tykkyläinen)
83 min 6-0 Vartiainen (Jani Rinta-Halkola)

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Mon 13, May 2019

Kickoff

18:30

Attendance

150
EETU PELLIKKA

Player of the match

EETU PELLIKKA