Mon 13
KuFu98
6
-
0
League
KajHa (Kajaani)
E RISSANEN (3'), C FELEK (5'), J VARTIAINEN (43'), E PELLIKKA (44'), A HEINONEN (47')
KuFu98 vs KajHa
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sinisten pelikausi jatkuu maanantaina kotoisalla Savon Sanomat Areenalla ja tällä erää kylään saapuu sarjanousija Kajaanin Haka. Perinteikäs KajHa on viime kausina ollut hissijoukkueen maineessa Kakkosen ja Kolmosen välimaastossa. Joukkueella on johdonmukainen kehitystyö menossa, jossa joukkue pyrkii profiloitumaan vahvaksi Kakkosen joukkueeksi ja tuomaan vaihtoehtoisen pelaajapolku-paikan Kainuun prikaatin varusmiehille.
Joukkue avasi Kakkosen kautensa 1-3 tappiolla VPS/Akatemialle pallohallissa käydyssä ottelussa, mutta ennen pelikautta KajHa pelasi varsin mukavia ja lupauksia antavia harjoitusotteluja GBK:ta (1-1) ja AC Kajaania vastaan. Se on selvää, että KajHan tuo Areenalle sellaisen soturimeiningin, että Sinisten pitää olla valmiita taistelemaan jokaisesta pallosta alkuminuuteista lähtien. Parisen vuotta sitten KajHan Kakkosen kausi alkoi takkuillen ja lopulta vaivaiset 2 pistettä erottivat Siniset ja KajHan putoamistaistelussa tällöin Sinisten eduksi.

Kotijoukkue aloitti pelikautensa 2-0 voitolla RoPS/2:sta. Kyseessä oli kahden pelaavan joukkueen välinen tasainen ottelu, joka lopulta kääntyi kotijoukkueelle terävämmän viimeistelyn ja uhrautuvan puolustamisen johdosta. Nyt samanlaista päättäväisyyttä lähdetään jatkamaan KajHa:a vastaan, jonka pelityyli on selkeästi erilainen avausotteluun verraten. OP Ojala KuFusta; "Maanantain matsi on loistava haaste meille. Viime kaudella olimme hieman hukassa fyysisesti vahvempia joukkueita vastaan ja KajHa tuo juurikin sellaisen haasteen meille. Meidän pitää olla vahvoja ja fiksuja molemmissa boxeissa ja käytettävä omia avujamme tilanteissa + saatava vastustaja epämukavuusalueelleen. Keskittyminen on oltava 100 % koko pelin ajan, eikä pidä herpaantua vaikka vastustaja ei myllyttäisikään koko ajan kenttäpäätyämme. Luottavaisin mielin lähdemme otteluun, joka on erinomainen näytöspaikka pelaajillemme."

Siniset lähtevät varsin tutulla joukkueella KajHa-peliin, sillä joukkueen rungon muodostavat jälleen kerran pitkälti A-juniorit muutamalla B-juniori-ikäisellä ja KuPS:n aikuispelaajalla lisättynä. Pelissä on tuttuun tapaan KuFu-kioski paikalla, jossa tarjolla suolaista ja makeaa iltapalaa + fanituotteita. Maksutapoina KÄTEINEN ja/tai Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit!
Lippuluukku aukeaa klo 17.45 ja pallopoikina illan ottelussa toimivat KuPS:n Junnuliiga 07 pojat!!! #sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen #Kuopio

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Mon 13, May 2019

Kickoff

18:30

Attendance

150
EETU PELLIKKA

Player of the match

EETU PELLIKKA