Sat 04
KuFu98
2
-
0
League
RoPS/2 (Rovaniemi)
C FELEK (26' Pen), A HEINONEN (51')
KuFu98 - RoPS/2
By Mikko Kolehmainen

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sinisten pelikausi käyntiin LA 4.5 klo 17.00!!!

Pienen takatalven ryydittämänä kotijoukkue KuFu98 avaa pelikautensa pohjoisen vieraita, RoPS/2 vastaan Savon Sanomat Areenalla. Ottelua uhkasi siirto toiseen ajankohtaan torstai-iltana alkaneen lumipyryn vuoksi, mutta nyt sääennusteet ja Kuopion kaupungin laadukas kenttähenkilökunta tekee kaikkensa, että ottelu pystytään pelaamaan turvallisissa ja laadukkaissa olosuhteissa.

KuFu98 ja RoPS/2 kohtaavat ensimmäistä kertaa historiansa aikana ja kentällä nähdäänkin kaksi samanlaiseen toimintatapaan perustuvaa joukkuetta. Molemmilla joukkueilla on kokoonpanossaan tulevaisuuden kykyjä ja tällä haavaa pelituntumaa haetaan Kakkosen peleistä. RoPS/2 nousi viime kauden päätteeksi Kolmosesta näytöstyyliin Kakkoseen ja joukkueen pelaajisto koostuu pitkälti 2000-2002 syntyneistä pelaajista. Kirkkaimpia helmiä ovat -02 maajoukkueen hyökkääjätähti Sampo Ala sekä -01 ikäluokan Rasmus Degerman. Joukkueen pelaaminen perustuu pelaavaan pelitapaan ja huomiseksi luvattu hieman koleahko keli ei varmastikaan haittaa RoPS/2 pelaajistoa.

Kotijoukkueen runko koostuu pitkälti viime kaudella Kakkosessa ensiaskeleita ottaneesta rungosta. Moni pelaaja otti viime kaudella ensimmäistä kertaa tuntumaa aikuisten peleihin ja nyt tuota tekemisen tasoa on nostettu entisestään ylöspäin. Pelaamisen taso vaihteli vielä viime kaudella ja joukkue tuki muutamiin KuPS:n aikuispelaajiin tärkeillä hetkillä. Nyt tuota vastuunkantamista pitää löytyä nuoremmista pelaajista itsestään. Kotijoukkueen pelaajistosta löytyy yhtä lailla nuorten maajoukkueen kalustoa; -03 Hemmo Riihimäki, -02 Tony Miettinen ja Eetu Rissanen, -01 Aleksi Honka-Hallila.
KuFu98 koostuu pitkälti nuorista oman kylän pelaajista, joten nyt on oiva tilaisuus saapua kannustamaan Siniset kauden avauksessa kotivoittoon!!

Sinisten kokoonpano lauantai-päivän pelissä on; Hemmo Riihimäki & Aleksi Honka-Hallila, Jani Rinta-Halkola, Tomas Länsivuori, Martin Korvela, Taneli Hämäläinen, Cem Felek, Taneli Heiskanen, Eetu Heiskanen, Eetu Rissanen, Eetu Pellikka, Arttu Heinonen, Joona Hiltunen, Mikko Pitkänen, Tony Miettinen, Nuutti Tykkyläinen, Jiri Nissinen ja Joel Vartiainen. #sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen #Kuopio

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1
Savon Sanomat Areena

Savon Sanomat Areena

13 Kaartokatu
Kuopio
70620

View with google maps

Match details

Match date

Sat 04, May 2019

Kickoff

17:00

Attendance

140
ARTTU HEINONEN

Player of the match

ARTTU HEINONEN