Wed 06
JIPPO
1
-
5
Friendly
KuFu98
T HEISKANEN (4'), E RISSANEN (8'), (50'), (65'), J VARTIAINEN (28')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sinisten harjoituspelikausi käyntiin!!

Siniset aloittavat oman harjoituspelikautensa hulppeissa olosuhteissa näin talvi-aikaan. Joukkue matkustaa keskiviikko-iltana Joensuuhun JIPPOn vieraaksi. JIPPO lukeutuu Kakkosen lohkojen kovimpiin joukkueisiin ja karjalaisilla ei ole muuta tavoitetta kuin nousu Ykköseen, sen verran kovilla panostuksilla joukkue on liikkeellä kuluvana sesonkina. Tämä tuokin oivan haasteen ja mahdollisuuden Sinisille mitata omaa tasoaan ja nähdä missä vaiheessa ollaan menossa.
Talvikaudella Sinisten pelaajia voidaan nähdä KuPS:n Liigamiehistön sekä A-junioreiden SM-karsintasarjan peleissä, nyt pelattava peli onkin ainoa laatuaan talvella. Loput harjoituspelit Siniset pelaavat 16.3 jälkeen, sillä Kakkosen kausi alkaa vasta toukokuun 2.viikolla, joten luvassa on vielä 3-5 harjoituspeliä ennen sarjakauden aloitusta.

Keskiviikon koitokseen Sinisten kokoonpanossa nähdään paljon viime kaudelta tuttuja pelaajia. Mukana on muutama debytantti Sinisten paidassa, mm. Eetu Rissanen, Elias Salminen sekä Eelis Varis. Heistä Rissanen on ainoana pelannut miesten pelejä edustaessaan viime kaudella PK-37:ää 19 ottelussa tehden niissä 3 maalia. Nuorukainen lukeutuu -02 syntyneiden maajoukkueeseen, johon lukeutuu myös Tony Miettinen. Miettinen sai tililleen 11 Kakkosen ottelua kaudella 2018.
Mielenkiintoisia nimiä löytyy muitakin; on Hiltusen veljekset Jere ja Joona sekä kokeneesta kaartista erityisen tärkeät Joonas Ojantie ja Joel Vartiainen.

JIPPOn riveissä löytyy tuttuja nimiä; KuFun paitaa 5 kautta kantanut Santeri Saarenkunnas liittyi punaiseen paitaan opiskeluidensa + saadun työpaikan johdosta. Saarenkunnas tiedostaa varmasti KuFun metkut useamman vuoden ajalta. Kokeneet Timo Tahvanainen, Antti Åke, Teemu Hallikainen ja Tommi Tainio tuovat rutiinillaan Sinisille varmasti kiirettä puolustussuuntaan pelattaessa.

JP Niskanen KuFusta; "Ottelu JIPPOa vastaan palvelee meitä varsin hyvin. Saamme tärkeän yhteisen pelihetken ryhmällemme ja hieman näemme missä vaiheessa olemme menossa. Osa pelaajistosta on pelannut kaksi junioripeliä, joissa he ovat pärjänneet mukavasti mutta nyt siirrymme aikuisten peleihin ja näissä on omat lainalaisuutensa. Omilla vahvuuksilla pärjäämme varmasti, mutta nyt niitä pitää pystyä näyttämään toteen."

KuFu98 Joensuussa; Miika Töyräs & Aleksi Honka-Hallila, Joonas Ojantie, Tony Miettinen, Taneli Hämäläinen, Nuutti Tykkyläinen, Jiri Nissinen, Joel Vartiainen, Joona Hiltunen, Jere Hiltunen, Arttu Heinonen, Eetu Pellikka, Tomas Länsivuori, Taneli Heiskanen, Eetu Heiskanen, Eetu Rissanen, Elias Salminen ja Eelis Varis. #sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Wed 06, Feb 2019

Kickoff

20:30
EETU RISSANEN

Player of the match

EETU RISSANEN