Sat 02
Närpes Kraft (Närpiö)
4
-
1
League
KuFu98
M SILTAVUORI (23')

Match preview

By Mikko Kolehmainen
Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Sinisten matka jatkuu kesäkuun aluksi kauas Närpiön tomaatti- ja kurkkupitäjään. Viime kaudet tukevasti Kakkosen kärki- ja keskikahinoissa viihtynyt Kraft löytyy tällä hetkellä hieman yllättäen Lohko C:n 11. sijalta. Kraftin kevät on tosin usein mennyt hieman peliä hakiessa, sillä joukkueen talviharjoitusolosuhteet + kevään myöhäinen joukkueen kasaaminen vaikeuttavat pelin kehittymistä heti kauden alussa. Kausi alkoi voittoisasti JBK:sta, jonka jälkeen joukkue on hävinnyt 4 peliä putkeen. Tästäkin johtuen on selvää, että lauantaina nuori Sinisten joukkue saa vastaansa ärsyyntyneen kotijoukkueen, jolla on aikeissa pistää tappioputki poikki. Selvää on myös, että vieraat joutuvat lujille ja joutuvat katsomaan erityisesti kotijoukkueen kulttivoimahyökkääjän Jonas Granforsin perään; mies on tehnyt Kraftin paidassa jo yli 100 sarjamaalia, joten turhasta pelimiehestä ei ole kyse. Maalin suulta löytyy kokemusta, kun Karl-Filip Eriksson (ex-VPS) ja kentältä kokemusta mm. georgialainen Samsonia Kakhaber sekä useampi Bosnia&Herzegovinan pelimies, joten kovat piipussa kotijoukkue lähtee peliin.

Vieraat matkustavat hieman aikaisempiin peleihin muuttuneella kokoonpanolla. Sivussa ovat valmistuneet Arttu Heinonen, Tomas Länsivuori ja Sharp Räsänen, loukkaantunut Joonas Ojantie sekä maajoukkuekiireiden vuoksi Jere Hiltunen. Toisaalta tämä avaa paikkoja uusille pelimiehille tehdä seuraavan pelin kokoonpanon valitsemisen entistäkin haastavammaksi ja vaikkakin joukkueen keski-ikä ei kovin korkealle nousekaan. Viime kaudella Kraft oli ylitsepääsemätön este kuopiolaisille; kotikentällä päädyttiin 1-1 tasapeliin mutta Närpiössä tuli kuokkaan 3-1 lukemin. Tätä lähdetään nyt parantamaan ja jatkamaan sitä hyvää draivia mitä muutamassa viime pelissä on näytetty katsojille sekä vastustajille.

KuFu98 Kraft-ottelussa; Aleksi Honka-Hallila & Hemmo Riihimäki, Johannes Kytilä, Nuutti Tykkyläinen, Myan Doot, Eetu Pellikka, Tony Miettinen, Mikko Pitkänen, Joona Hiltunen, Miro Siltavuori, Taneli Heiskanen, Martin Korvela, Joel Vartiainen, Santeri Saarenkunnas & Frankline Okoye.
#sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen

Share via
FacebookTwitter
https://www.sckufu.com/teams/1

Match details

Match date

Sat 02, Jun 2018

Kickoff

17:00

Attendance

240