Club app icon

Pitchero Club

The official SC Kuopiofutis-98 (KuFu98) app

View

KuFu98 - Match center

KuFu98
RoPS/2 (Rovaniemi)
C FELEK (26' Pen), A HEINONEN (51')
Full time
Sat 4 May 17:00 - League Attendance 140

Sinisillä voitokas kauden avaus!!!

By

..

KuFu98 aloitti väkevästi pelikauden 2019 peittoamalla kotikentällään RoPS/2 2-0 lukemin. Vielä edellisenä iltana peli oli vaarassa peruuntua keliolosuhteiden vuoksi, mutta lopulta ottelu käytiin varsin mukavissa olosuhteissa. Kenttämestari oli tehnyt upean työn, isot kiitokset Apelle!!

Kakkoseen samanlaisella ideologialla lähtevät KuFu98 ja RoPS/2 esittivät yleisöön menevän kamppailun, jossa molemmat joukkueet perustivat pelinsä hyökkäävään ja ennakkoluulottomaan pelaamiseen. Tilanteet vaihtuivat vauhdikkaasti puolelta toiselle ja ottelu olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Kotijoukkueesta jäivät sivuun vielä juuri ennen pelin aattoa kolmikko Pitkänen--Pellikka--Rissanen, joita täydensi sitten uusi kolmikko ja erityisen hyvin Siniset tänään joukkueena onnistuivatkin. Kotijoukkueesta ei löytynyt heikkoa lenkkiä ja pelirohkeus oli juuri sitä, mitä valmennus odottikin.

JP Niskanen KuFusta; "Olimme tänään hyviä, koko joukkue. TANELI HÄMÄLÄINEN ja TONY MIETTINEN olivat rautainen kaksikko, samoin Hemmo Riihimäki maalilla loistava. Sinisillä on tällä hetkellä postiviinen maalivahtitilanne, sillä joukkueella on käytettävissä Riihimäen lisäksi ALEKSI HONKA-HALLILA ja Miika Töyräs. Tosin, voisin luetella kaikki pelaajamme onnistujina, niin hyvin jätkät klaarasivat pelin. Vaihdotkin onnistuivat ja saimme viimeistään silloin pudotettua vastustajan kyydistä. RoPS/2 oli pelaava joukkue, joka tulee varmasti pärjäämään Kakkosessa pelatessaan samalla tavalla."

Ottelun avausmaali syntyi rangaistuspotkusta, kun Tony Miettistä rikottiin keskityspallossa. Onnekseen Miettinen ei loukkaantunut tilanteessa ja tuomitun rangaistuspotkun toimitti varmasti verkon perukoille CEM FELEK, 1-0 26 min. Avausjaksolla oli kotijoukkueella ennen rangaistuspotkua Arttu Heinosella laatutontti, sillä "Taikuri" kieputti poromiesten puolustuksen ja vielä maalivahti Juhani Kankaankin kuutamolle. Viimeistely ontui hitusen, sillä pallon edelle ennätti Samuel Olabisi ja maali jäi vielä syntymättä.

Toiselle jaksolle "Taikuri" Heinonen korjasi avausjaksolla hukatun tilanteensa ja tällä erää samankaltaiset kieputukset johtivat kärkkäritökkäykseen ja pelin niitanneen 2-0 maaliin. Hienon esityön maaliin teki hurjasti töitä tehnyt EETU HEISKANEN. RoPS/2 sai pientä painetta vielä maalin jälkeen ja pienellä onnella kavennus jäi syntymättä. Myös Sinisten vaihdot toivat vielä sen verran lisää virtaa, että viimeinen kymmenminuuttisen Siniset hallitsivat palloa ja pitivät siten vastustajan poissa maalipaikoilta.

JP Niskanen pelin loputtua; "Olimme viimeisellä kympillä erittäin kypsiä ja viime kauteen verraten olemme kasvaneet, että emme antaneet vastustajalle turhaan mahdollisuuksia tulla mukaan peliin. Seuraava matsi on sitten erilainen, kun vastassa on huomattavasti fyysisempään peliin perustava Kajaanin Haka. Meidän on oltava tällöin varsinkin molemmissa boxeissa fyysisempiä ja pidettävä vastustaja poissa heidän mieli-alueeltaan."

Siniset olivat tänään vahvoja ja ottelu oli erittäin viihdyttävä. Mikäli esitykset jatkuvat samanlaisina jatkossakin, on helppoa kuvitella, että peleihin löytää itsensä yhä useampi. Nyt ottelussa oli hieman vajaat 200 katsojaa ja livestriimin välityksellä toinen mokoma, joten hyytävä keli ei pelottanut katsojia pois. KajHa vastaan saadaan aikaiseksi paikallispelin tuntua ja parisen vuotta sitten joukkueet taistelivat tiukasti toisiaan vastaan.

*** ARTTU HEINONEN
** TONY MIETTINEN
* TANELI HÄMÄLÄINEN

KuFu98; Hemmo Riihimäki, TANELI HÄMÄLÄINEN, NUUTTI TYKKYLÄINEN, TONY MIETTINEN, Jiri Nissinen(62 min TOMAS LÄNSIVUORI), JOEL VARTIAINEN, TANELI HEISKANEN, Joonas Hiltunen, CEM FELEK(87 min ELIAS SALMINEN) , ARTTU HEINONEN, EETU HEISKANEN(74 min Martin Korvela).
Vaihdossa; ALEKSI HONKA-HALLILA, Jani Rinta-Halkola.

RoPS/2; Juhani Kangas, Erkka Alamäki, Matias Tamminen, Eerik Kantola, Jonne Koistinen, Aleksi Koivumaa, Jarkko Luiro, Simo Majander, Eero Paukku(40 min Janne Ojaniemi), Jaakko Vihanta, Samuel Olabisi(v).
Vaihdossa; Mikko Rantala, Roni Hietaniemi, Severi Salmirinne.

KuFu98 - RoPS/2 2-0, (1-0).
26 min 1-0 CEM FELEK rp.
51 min 2-0 ARTTU HEINONEN (EETU HEISKANEN)

ARTTU HEINONEN

Player of the Match

ARTTU HEINONEN

Key moments

26:00
Scored Penalty CEM FELEK scores a penalty for KuFu98
51:00
Goal ARTTU HEINONEN scores for KuFu98

Videos and photos

KuFu98 - RoPS/2
01:05
KuFu98 - RoPS/2

Highlights

View 0 new events
90:00 Player of the Match
ARTTU HEINONEN is awarded player of the match for KuFu98
90:00 Clean Sheet Bonus
Hemmo Riihimäki keeps a clean sheet for KuFu98
87:00 Sub On
ELIAS SALMINEN is substituted on for KuFu98
87:00 Sub Off
CEM FELEK is substituted off for KuFu98
84:00 Yellow Card
Yellow card for RoPS/2 (Rovaniemi)
74:00 Sub Off
EETU HEISKANEN is substituted off for KuFu98
74:00 Sub On
Martin Korvela is substituted on for KuFu98
62:00 Sub Off
Jiri Nissinen is substituted off for KuFu98
62:00 Sub On
TOMAS LÄNSIVUORI is substituted on for KuFu98
51:00 Goal 2 - 0
ARTTU HEINONEN scores for KuFu98
51:00 Assist
EETU HEISKANEN makes an assist for KuFu98
End of period 1
40:00 Sub On
Substitution on for RoPS/2 (Rovaniemi)
40:00 Sub Off
Substitution off for RoPS/2 (Rovaniemi)
26:00 Scored Penalty 1 - 0
CEM FELEK scores a penalty for KuFu98
Start of the game
Replay game

As it happened

 • KuFu98
 • RoPS/2 (Rovaniemi)
 • 0
 • CEM FELEK Scored Penalty 26:00'
 • Sub Off 40:00'
 • Sub On 40:00'
 • ARTTU HEINONEN Goal 51:00'
 • EETU HEISKANEN Assist 51:00'
 • Jiri Nissinen Sub Off 62:00'
 • TOMAS LÄNSIVUORI Sub On 62:00'
 • EETU HEISKANEN Sub Off 74:00'
 • Martin Korvela Sub On 74:00'
 • Yellow Card 84:00'
 • CEM FELEK Sub Off 87:00'
 • ELIAS SALMINEN Sub On 87:00'

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsors

Club sponsors