Club app icon

Pitchero Club

The official SC Kuopiofutis-98 (KuFu98) app

View

KuFu98 - Match center

KuFu98
SJK Akatemia (Seinäjoki)
T LÄNSIVUORI (81')
Full time
Sat 14 Jul 15:00 - League Attendance 125

Siniset tasapistein sarjakärkeen!!!

By

...

Lauantaina helteisellä Areenalla kohtasivat KuFu98 ja SJK/U23, jotka tarjosivat taktista ja varsin laadukasta Kakkosen jalkapalloa. Molemmilla joukkueilla oli riveissä useita nuoria tulevaisuuden pelimiehiä ja kotimaisuusaste kentällä oli varsin kova; molemmilla joukkueilla oli riveissään yksi ulkomaalaistaustainen pelaaja. Sinisten riveissä kyseinen pelimies oli KuPS:n talven hankinta, Tabi Manga, joka löysi itsensä tänään keskikentän ankkurin roolista. Toiselle jaksolle Mangan pelipaikaksi muuntui tutumpi topparin tontti, jota mies ennätti pelata vajaat 15 min, kunnes raju ukonilma keskeytti ottelun 15 min ajaksi

Avausjaksolla ei vielä maaleilla mällätty, vaikkakin kotijoukkue rakensi varsinkin vasemman laidan Nuutti Tykkyläisen ja Hiltusen veljesten Joonan ja Jeren johdolla muutaman "läheltä piti" tilanteen, mutta se kuuluisa ja paljon puhuttu viimeistely ontui. Pojat pelasivat upeasti tilanteet ja "naatiskelivat" paikat, mutta maali-linjaa lähemmäs ei päästy.

Toiselle jaksolle Siniset hieman suoraviivaistivat peliään, mutta maaliin saakka pallo ei tuntunut hyvistäkään paikoista ja yrityksistä tuntuvan löytävän tietään. Jere Hiltusen pari todella laadukasta laukausta SJK/U23 veskari Paavo Valakari selvitti ensimmäisen ja toinen tömähti keskelle tolppaa Valakarin seuratessa tilannetta katseellaan. Kaksoisveli Joonan laukaus tuli suoraan kohden Valakaria, joka nappasi pallon tiukasti hyppysiinsä. Siniset eivät luovuttaneet, vaan jatkoivat myllytystään SJK/U23:n maalille ja lopulta tuli palkintokin. JERE HILTUNEN avasi pitkällä kuljetuksellaan tilaa keskustasta löytäen tällä erää oikealle nousseen Eetu Pellikan. Pellikan oivallus löysi takaviistosta taustalta nousseen Tomas Länsivuoren, jonka tulinen laukaus löysi tiensä vasempaan alakulmaan, 1-0 kymmenisen minuuttia ennen pelin päätöstä.

Maalinsa jälkeen oli Länsivuorella pari muutakin puolittaista paikkaa lisätä maalisaldoaan, mutta tällä erää niitä ei lisää tullut. Sinisten puolustus oli tänään erityisen jykevä, eikä SJK/U23 saanut luotua oikein mitään vaarallista Sinisten maalille. Mikko Pitkäsen johdolla joukkue selvitti tilanteet maltilla loppuun saakka. Keskikentän Hiltusen veljekset olivat elementissään ja pienellä onnen ripauksella olisi molemmille voinut merkitä ainakin yhdet osumat.

Mike Keeney pelin jälkeen; "Erittäin tasapainoinen peli ja esitys meiltä. Peli oli kahden pallolliseen peliin pyrkivän ja pelaajien taitotasoa kehittävän joukkueen tasaväkinen kamppailu, joka päättyi nyt eduksemme. SJK/U23 on erityisen hyvä joukkue ja osa heidän pelaajistostaan oli tänään Liiga-SJK:n mukana. Siltikään se ei vähennä voittomme arvoa, sillä kuten meillä niin heilläkin jokainen peli ja harjoitus on näytönpaikka Liigapeleihin. Puolustuspelimme ja koko kentän kontrolliin olen tyytyväinen, pelasimme joukkueena ja puolustimme hyvin tilanteet loppuun saakka. Olemme saavuttaneet jo nyt enemmän pisteitä kuin koko viime kaudella, joskin yritämme kehittää pelaajiamme ja parantaa peliämme kauden loppuun saakka. Kehitystyö on jatkuvaa, joka suuntautuu tulevaisuuteen."

Siniset huilaavat peleistä seuraavat kaksi viikkoa, LA 28.7 on vieraspeli Iisalmessa PK-37 vastaan, joka on todellinen hegemonia-ottelu. Kotona KuFulaiset nähdään LA 4.8 klo 17 ja kylään saapuu ViFK Vaasasta.

*** TOMAS LÄNSIVUORI
** MIKKO PITKÄNEN
* JERE HILTUNEN

KuFu98; MIIKA TÖYRÄS, Johannes Kytilä, Tabi Manga(58 min Joonas Ojantie), MIKKO PITKÄNEN, TONY MIETTINEN(v), JOONA HILTUNEN, JERE HILTUNEN, NUUTTI TYKKYLÄINEN, TOMAS LÄNSIVUORI(83 min SHARP RÄSÄNEN), MIRO SILTAVUORI(46 min Santeri Saarenkunnas), EETU PELLIKKA.
Vaihdossa; Hemmo Riihimäki, Myan Doot, TANELI HEISKANEN, Martin Korvela.

SJK U/23; Paavo Valakari, Ville Pajula, Alex Kivimäki(74 min Oskar Pihlaja) , Aleksi Pöntinen, Joonas Lepistö, Janne Tuohisaari, Nicolas Kotamäki, Jaakko Vihanta, Arttu Aromaa, Sami Viljanen, Diego Martins.
Vaihdossa; Severi Ikäheimo, Tuomas Rintamäki, Juuso Takanen, Joonas Kuivalainen.

KuFu98 - SJK/U23 1-0, (0-0).
81 min 1-0 TOMAS LÄNSIVUORI (EETU PELLIKKA)

TOMAS LÄNSIVUORI

Player of the Match

TOMAS LÄNSIVUORI

Key moments

81:00
Goal TOMAS LÄNSIVUORI scores for KuFu98

Highlights

View 0 new events
90:00 Player of the Match
TOMAS LÄNSIVUORI is awarded player of the match for KuFu98
90:00 Clean Sheet Bonus
MIIKA TÖYRÄS keeps a clean sheet for KuFu98
85:00 Yellow Card
TONY MIETTINEN is yellow carded for KuFu98
83:00 Sub Off
TOMAS LÄNSIVUORI is substituted off for KuFu98
83:00 Sub On
SHARP RÄSÄNEN is substituted on for KuFu98
81:00 Goal 1 - 0
TOMAS LÄNSIVUORI scores for KuFu98
81:00 Assist
EETU PELLIKKA makes an assist for KuFu98
74:00 Sub Off
Substitution off for SJK Akatemia (Seinäjoki)
74:00 Sub On
Substitution on for SJK Akatemia (Seinäjoki)
58:00 Sub Off
MANGA TABI is substituted off for KuFu98
58:00 Sub On
JOONAS OJANTIE is substituted on for KuFu98
46:00 Sub Off
MIRO SILTAVUORI is substituted off for KuFu98
46:00 Sub On
SANTERI SAARENKUNNAS is substituted on for KuFu98
Start of the game
Replay game

As it happened

 • KuFu98
 • SJK Akatemia (Seinäjoki)
 • 0
 • MIRO SILTAVUORI Sub Off 46:00'
 • SANTERI SAARENKUNNAS Sub On 46:00'
 • MANGA TABI Sub Off 58:00'
 • JOONAS OJANTIE Sub On 58:00'
 • Sub Off 74:00'
 • Sub On 74:00'
 • TOMAS LÄNSIVUORI Goal 81:00'
 • EETU PELLIKKA Assist 81:00'
 • TOMAS LÄNSIVUORI Sub Off 83:00'
 • SHARP RÄSÄNEN Sub On 83:00'
 • TONY MIETTINEN Yellow Card 85:00'

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsors

Club sponsors