Club app icon

Pitchero Club

The official SC Kuopiofutis-98 (KuFu98) app

View

KuFu98 - Match center

TamU (Tampere)
KuFu98
Full time
S Garcia (42')
Sun 1 Jul 15:00 - League Attendance 282

Kuopion Siniset vahvoina Tammelassa!!

By

--

Heinäkuu aloitettiin Tammelan perinteisellä futispyhätöllä Tampere Unitedin ja KuFun kohdatessa Kakkosen C-lohkon ottelussa. Samaisena vuonna 1998 perustetut joukkueet ottivat ensimmäistä kertaa historiansa aikana mittaa toisistaan, joten sunnuntaisen pelin jälkeen kuopiolaisilla on pieni niskalenkki Manselaisista.

Ottelu ei tarjonnut vieraiden osalta suuria futishienouksia, lyhytsyöttöpeliä erilaisin kombinaatioin ja "klip klap"-tyylisiä yhdistelmiä. Tänään voitto raadettiin "kirvesmäisellä pelityylillä", rajulla raadannalla ja todella uhrautuvalla pelillä.
TamU tuli otteluun todella väkevästi, mutta Sinisten puolustus kesti, kuten koko ottelun ajan, rynnistyksen hienosti. Johannes Kytilän ja Joonas Ojantien johdolla keskusta tukittiin tiukasti ja laitojen nuorukaiset 15-vuotias TONY MIETTINEN ja 19-vuotias NUUTTI TYKKYLÄINEN hoitivat omat ruutunsa todella upeasti. MIIKA TÖYRÄS hoiti maalillaan loput tarvittavat keskitykset ja tilanteet, joten tiukkaan puolustukseen turvautuminen oli tänään vieraiden taktiikkana. Viitisen minuuttia ennen taukoa Siniset saivat luotua maukkaan hyökkäyksen oikean laidan kautta, kun JOEL VARTIAINEN irtaantui vartijastaan ja syöttäen upean laadukkaan pallon maalille Stiwar Garcialle, jolla oli varsin helppo työ ohjata pallo tyhjään TamU-verkkoon, 0-1 42 min. Hieman maalin jälkeen vapautettiin EETU PELLIKKA vasemmalta puolittaiseen läpiajoon, mutta Antti Kuusinen TamU-maalilla teki itsensä isoksi peittäen laukauksen kropallaan. Tauolle 0-1 tilanteessa.

Toiselle jaksolle TamU yritti rinnalle väkisin, mutta Siniset eivät taipuneet taistelussaan. Mustelmia ja kolhuja löytyy jokaiselta KuFulaiselta ottelun jälkeen, mutta upean voitokkaan taistelun jälkeen ne eivät tunnu missään. Suurimmat kolhut saivat kapteeni Joonas Ojantie ja MIRO SILTAVUORI ja Ojantien pelaaminen seuraavassa pelissä on vielä kysymysmerkin alla. Seuraavat päivät näyttävät suuntaa miehen pelikunnosta.

Mike Keeney pelin annista; "Olimme tänään todellisia sotureita, jokainen. Jokaiselle olisi voinut antaa ***-tähteä pelistä, niin upeasti taistelimme läpi ottelun. Jalkapallossa tulee välillä tällaisia pelejä, vaikka itse et sitä haluaisikaan. On kuitenkin tärkeää osata voittaa tällaiset pelit ja pelata erityylisesti, mitä normaalisi esiinnymme. Tämä antoi meille paljon oppia tulevaan. Puolustuksemme, keskikenttämme ja hyökkääjämme olivat suuressa roolissa tänään, olimme yhtenäisiä. Meillä on tällä hetkellä kasassa 23 pistettä, kun viime kaudella saimme yhteensä 25 pistettä. Asetamme uusia tavoitteita ja kehitämme pelaajia eteenpäin. Yksittäiset pelit ovat tavoitteina välissä, samoin yksittäisten pelaajien kehittyminen ja kehittäminen isompiin peleihin + liigoihin."

Sinisten pelaaminen oli tänään tiivistä ja maalilla torjuneesta U-19 maajoukkueveskarista Miika Töyräksestä huokuu terve itseluottamus tekemisiinsä. Nollapelin tänään pelannut nuorukainen on saanut kuluneen kauden Liigapeleistä vähintään "korkokenkien" verran itseluottamusta, laatua ja kokemusta tekemisiinsä, että vie jo omalla olemuksellaan tehoja vastustajalta. Tämä tuo hienoa turvaa Sinisten pelaamiseen jatkossa. Miehellä on luvassa hieno futisura, jahka tekemisen taso säilyy nousevana. Samalla nuorukainen on hieno esikuva nuoremmilleen pelaajapolun alkupäässä.

*** MIIKA TÖYRÄS
** Johannes Kytilä
* Joonas Ojantie

Sinisten pelit jatkuvat vajaata viikkoa myöhemmin samaisella Tammelan kentällä, tällä erää ottelua isännöi perinteisempi TPV. Pelit ovat tulleet sarjakauden osalta nyt puolivälin krouviin ja joukkueen iskukykyä on mitattu jokaista vastaan. Jokainen peli on suuri, upea haaste nuorukaisille ja peleistä on ollut havaittavissa kehityksen kohteet, joihin kiinnitetään syyskierroksella huomiota. Nähtäväksi myös jää, nähdäänkö syyskierroksen peleissä mahdollisesti uusia miehiä kentällä mittauttamassa tasoaan. Joskin kärjen tuntumassa on Sinisillä tavoite pysyä aivan päätyyn saakka.

TamU; Antti Kuusinen, Mauno Siren, Roope Kostiainen(65 min Elias Harala), Eetu Rahkola(16 min Ville Puustinen), Riku Oras, Berat Grabovci(v), Jere Remes(90 min Topias Järvelä), Valtteri Uimonen, Verneri Uimonen, Santeri Salomaa, Omar Khary.
Vaihdossa; Jani Rantala, Radwan Moussa, Tommi Ala-Hakuni, Konsta Raittinen.

KuFu98; MIIKA TÖYRÄS, Johannes Kytilä, NUUTTI TYKKYLÄINEN, Joonas Ojantie(85 min Jani Rinta-Halkola), EETU PELLIKKA, TONY MIETTINEN, JOONA HILTUNEN, MIRO SILTAVUORI(74 min Myan Doot), Stiwar Garcia(v)(81 min TANELI HEISKANEN), JOEL VARTIAINEN, Santeri Saarenkunnas(v).
Vaihdossa; ALEKSI HONKA-HALLILA.

TamU - KuFu98 0-1, (0-1).
42 min 0-1 Stiwar Garcia (JOEL VARTIAINEN)

MIIKA TÖYRÄS

Player of the Match

MIIKA TÖYRÄS

Key moments

42:00
Goal Stiwar Garcia scores for KuFu98

Highlights

View 0 new events
90:00 Player of the Match
MIIKA TÖYRÄS is awarded player of the match for KuFu98
90:00 Clean Sheet Bonus
MIIKA TÖYRÄS keeps a clean sheet for KuFu98
90:00 Sub Off
Substitution off for TamU (Tampere)
90:00 Sub On
Substitution on for TamU (Tampere)
90:00 Yellow Card
Yellow card for TamU (Tampere)
85:00 Sub On
Jani Rinta-Halkola is substituted on for KuFu98
85:00 Sub Off
JOONAS OJANTIE is substituted off for KuFu98
81:00 Sub Off
Stiwar Garcia is substituted off for KuFu98
81:00 Sub On
TANELI HEISKANEN is substituted on for KuFu98
79:00 Yellow Card
Stiwar Garcia is yellow carded for KuFu98
74:00 Sub Off
MIRO SILTAVUORI is substituted off for KuFu98
74:00 Sub On
MYAN DOOT is substituted on for KuFu98
66:00 Yellow Card
SANTERI SAARENKUNNAS is yellow carded for KuFu98
65:00 Sub On
Substitution on for TamU (Tampere)
65:00 Sub Off
Substitution off for TamU (Tampere)
End of period 1
42:00 Goal 0 - 1
Stiwar Garcia scores for KuFu98
42:00 Assist
JOEL VARTIAINEN makes an assist for KuFu98
16:00 Sub Off
Substitution off for TamU (Tampere)
16:00 Sub On
Substitution on for TamU (Tampere)
Start of the game
Replay game

As it happened

 • TamU (Tampere)
 • KuFu98
 • 0
 • Sub Off 16:00'
 • Sub On 16:00'
 • Stiwar Garcia Goal 42:00'
 • JOEL VARTIAINEN Assist 42:00'
 • Sub Off 65:00'
 • Sub On 65:00'
 • SANTERI SAARENKUNNAS Yellow Card 66:00'
 • MIRO SILTAVUORI Sub Off 74:00'
 • MYAN DOOT Sub On 74:00'
 • Stiwar Garcia Yellow Card 79:00'
 • Stiwar Garcia Sub Off 81:00'
 • TANELI HEISKANEN Sub On 81:00'
 • JOONAS OJANTIE Sub Off 85:00'
 • Jani Rinta-Halkola Sub On 85:00'
 • Sub Off 90:00'
 • Sub On 90:00'
 • Yellow Card 90:00'

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsors

Club sponsors