Club app icon

Pitchero Club

The official SC Kuopiofutis-98 (KuFu98) app

View

KuFu98 - Match center

KuFu98
GBK (Kokkola)
S RÄSÄNEN (49')
Full time
 (90')
Thu 21 Jun 18:30 - League Attendance 100

Laadukas kärkimatsi Areenalla!!

By

--

KuFu98 ja GBK tarjosivat laadukkaan futistarjoilun Savon Sanomat Areenalla Juhannuksen alkajaisiksi ja paikalle saapunut yleisö pääsi ihailemaan varsin mukavaa Kakkosen peliä. Ottelusta oli aistittavissa sen merkitys, sillä tarjolla oli voitolla lohkon kärkipaikka. Ottelua saatiin pelata aina 16 minuutille saakka ennen ensimmäistä todellista laatupaikkaa. Tällöin GBK:n Miika Hohenthal hassutteli laidallaan kotijoukkueen puolustusta ja keskitys löysi maalille nousseen Arjan Goljahanpoorin, mutta pusku suuntautui 8 metristä hitusen Miika Töyräksen vartioiman maalin ylitse. Myös kotijoukkue pääsi tontille, tällä erää GBK:n Goljahanpoorin heikon syötön ansiosta. MIRO SILTAVUORI pääsi kokeilemaan vasurillaan kuudentoista rajalta mutta osoite oli samainen mitä Goljahanpoorilla hetkeä aikaisemmin. Muita todella laadukkaita maalipaikkoja ei avausjaksolla nähty, vaan peliä pelattiin enemmänkin keskialueella kenttää. Pallonhallinta oli vierailla ja hyökkäyskolmikko Hohenthal--Goljahanpoor--Carlsson oli erityisen vaarallinen. Tauolle 0-0 tilanteessa.

Toiselle jaksolle tuli herännyt kotijoukkue. Jaksoa oli pelattu vaivaiset kolme minuuttia, kun nopean keskialueen riiston jälkeen EETU PELLIKKA löysi poikittaissyötöllään Miro Siltavuoren, joka antoi pallon mennä puoliajalla kentälle vaihdetulle Sharp Räsäselle saakka. Mies pisti 1 v 1 tilanteessa puolustajan solmuun ja ohitti tarkalla sijoituksellaan maalivahti Olli Nylyndin, 1-0. Pelitempo jatkui kotijoukkueen komennossa maalin jälkeen ja Siniset saivat painettua muutaman varsin maukkaan tilanteen GBK:n maalille. Joona Hiltusen ja Nuutti Tykkyläisen vapaapotkut sekä Tykkyläisen tarjoilema kulmapotku pyöri aivan GBK:n maalilinjalla, mutta sisään saakka sitä ei saatu survottua.
Kotijoukkue pystyi rytmittämään toisella jaksolla peliä ja tylsyttämään vieraiden vielä avausjaksolla vaarallista kärkikolmikkoa. Ottelun lopussa tuli eilisen Veikkausliigapelin tapaan kylmä suihku Sinisten niskaan, kun lisä-aikaa oli pelattuna 3 min vyöryi GBK:n hyökkäys vasemman laidan kautta löytäen rangaistuspisteellä vapaasti päivystäneen Benjamin Storbackan. Miehen laukaus kimposi vielä kirpaisevasti Miika Töyräksen kautta verkon perukoille, 1-1. Töyräs oli pelissä parhaimmistoa, joten miehen iltapuhde sai harmillisen lopun, kuten koko Sinisten joukkuekin.

Mike Keeney pelin annista; "Sinällään oikeutettu lopputulos, jos pelin kulkua yleisesti ajattelee. Meillä on kovasti opeteltavaa ja pelaajien kasvettava pelaamaan pelejä loppuun saakka. Tämä oli vajaan viikon sisään toinen kerta, kun menetimme ottelun lopussa 2 pistettä. Mikäli pelaajat haluavat pelata ylemmillä tasoilla, on heidän kyettävä selvittämään tilanteet siten, että pystymme selvittämään kyseiset pelit loppuun saakka. GBK pelasi rutinoituneesti ja fiksusti ja vastakkain oli kaksi eri tavoin pelaavaa joukkuetta. Toisella jaksolla pääsimme pelaamaan enemmän omaa vauhdikasta peliämme, joka kehittää pelaajiamme ja tuottaa varmasti pitkässä juoksussa tulosta."

*** Johannes Kytilä
** Santeri Saarenkunnas
* EETU PELLIKKA

Siniset keikkuvat sarjakärjessä yhdessä GBK:n kanssa. Tiiviin sarjakärjen muodostavat kaksikon lisäksi TPV sekä SJK/Akatemia, joten kyseisen nelikon kesken käydään kiivasta taistelua lohkon kärkipaikasta. Kaksi seuraavaa peliä KuFulaiset pelaavat Tammelassa, kun viikon välein pelattavat pelit ovat TamUa (1.7) ja TPV:tä (7.7) vastaan. Savon Sanomat Areenalla Siniset pelaavat heinäkuun ainokaisen kotipelinsä LA 14.7 klo 15 ja kylään saapuu SJK/Akatemia.

KuFu98; MIIKA TÖYRÄS, Johannes Kytilä, Joonas Ojantie, MIKKO PITKÄNEN, NUUTTI TYKKYLÄINEN, JOONA HILTUNEN, Santeri Saarenkunnas, JOEL VARTIAINEN(46 min SHARP RÄSÄNEN), ARTTU HEINONEN, MIRO SILTAVUORI(75 min Myan Doot), EETU PELLIKKA(90 min Frankline Okoye).
Vaihdossa; ALEKSI HONKA-HALLILA, TOMAS LÄNSIVUORI, TANELI HEISKANEN, Martin Korvela.

GBK; Olli Nylynd, Jussi Roiko, Lawrence Smith, Jossimar Sanchez(v), Juho Alasuutari, Jaakko Alasuutari(v), David Carlsson, Benjamin Storbacka, Miika Hohenthal(77 min Lasse Känsälä), Arjan Goljahanpoor(65 min Chris Corcoran), Aaro Hedman.
Vaihdossa; Okko Airiola, Axel Lindholm, Jimi Hackspik.

KuFu98 - GBK 1-1, (0-0).
48 min 1-0 SHARP RÄSÄNEN (EETU PELLIKKA)
90+3 min 1-1 Benjamin Storbacka

JOHANNES KYTILÄ

Player of the Match

JOHANNES KYTILÄ

Key moments

49:00
Goal SHARP RÄSÄNEN scores for KuFu98
90:00
Goal Goal for GBK (Kokkola)

Highlights

View 0 new events
90:00 Sub Off
EETU PELLIKKA is substituted off for KuFu98
90:00 Sub On
FRANKLINE OKOYE is substituted on for KuFu98
90:00 Player of the Match
JOHANNES KYTILÄ is awarded player of the match for KuFu98
90:00 Goal 1 - 1
Goal for GBK (Kokkola)
77:00 Sub Off
Substitution off for GBK (Kokkola)
77:00 Sub On
Substitution on for GBK (Kokkola)
75:00 Sub Off
MIRO SILTAVUORI is substituted off for KuFu98
75:00 Sub On
MYAN DOOT is substituted on for KuFu98
70:00 Yellow Card
Yellow card for GBK (Kokkola)
65:00 Sub On
Substitution on for GBK (Kokkola)
65:00 Sub Off
Substitution off for GBK (Kokkola)
51:00 Yellow Card
Yellow card for GBK (Kokkola)
49:00 Goal 1 - 0
SHARP RÄSÄNEN scores for KuFu98
49:00 Assist
EETU PELLIKKA makes an assist for KuFu98
46:00 Sub Off
JOEL VARTIAINEN is substituted off for KuFu98
46:00 Sub On
SHARP RÄSÄNEN is substituted on for KuFu98
Start of the game
Replay game

As it happened

 • KuFu98
 • GBK (Kokkola)
 • 0
 • JOEL VARTIAINEN Sub Off 46:00'
 • SHARP RÄSÄNEN Sub On 46:00'
 • SHARP RÄSÄNEN Goal 49:00'
 • EETU PELLIKKA Assist 49:00'
 • Yellow Card 51:00'
 • Sub Off 65:00'
 • Sub On 65:00'
 • Yellow Card 70:00'
 • MIRO SILTAVUORI Sub Off 75:00'
 • MYAN DOOT Sub On 75:00'
 • Sub Off 77:00'
 • Sub On 77:00'
 • EETU PELLIKKA Sub Off 90:00'
 • FRANKLINE OKOYE Sub On 90:00'
 • Goal 90:00'

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsors

Club sponsors