Club app icon

Pitchero Club

The official SC Kuopiofutis-98 (KuFu98) app

View

KuFu98 - Match center

KuFu98
TPV (Tampere)
Unknown (33', 58')
Full time
Sat 5 May 17:00 - League Attendance 120

TPV ryösti pisteet Areenalta

By

TPV ryösti pisteet Areenalta

Upeasti kannustaneen "Tammelan Voiman" faniporukkansa turvin Kakkosen C-lohkon nousijasuosikkeihin kuulunut TPV vei pisteet 0-2 voitolla Savon Sanomat Areenalta.

Ottelussa pelin hallinnan itselleen ottaneet isännät pitivät ja pyörittivät palloa, päästen varsin hyville maalipaikoillekin mutta tehottomuus ja luvalla sanoen Sinisten kärjen muutamat "pullataikinamaiset" ratkaisut olivat luvalla sanoen heikkoja. Pari maalipaikkaa molemmilla jaksoilla olivat sellaisilla sektoreilla, että ainoastaan tyhjä maali olisi seuraava askellus helpompaan viimeistelyyn.

Nuoret Siniset sen sijaan esiintyivät edukseen. Eetu Pellikka järjesteli oivasti keskelle maalipaikat ja puolustuksen SHARP RÄSÄNEN ja Johannes Kytilä ovat saaneet otteisiinsa miehekkyyttä johtaen puolustusta upeasti. Tänään teki debyyttinsä maalivahti ALEKSI HONKA-HALLILA, jonka pelaamisessa ei näkynyt millään tavoin kokemattomuus, vaan mies johti hienosti Sinisten peliä alakerrassa. Maalivahti-osaaminen on KuPS:n juniorikoulussa kääntynyt mukavaan myötätuuleen, joten tulevaisuus näyttää varsin mukavalta sillä saralla.

Ottelun alun 5 ensimmäistä minuuttia olivat vieraiden hallintaa ja muutaman kerran TPV pääsi hyvin varsinkin vasemman laidan Giorgi Ositashvilin kautta maalipaikoille niissä kuitenkaan onnistumatta. Pelin painopiste siirtyi tämän jälkeen kotijoukkueella, mutta maalipaikat jäivät käyttämättä. TPV:n Eetu Räisänen ei siinä kuitenkaan epäonnistunut, kun TPV-puolustuksen lähettämä pitkä avaus löysi liukkaan TPV hyökkääjän, jonka upea siirto takaviistoon löysi Räisänen ja pallo yläriman kautta KuFu-maaliin, 0-1 33 min. Tauolle näissä lukemissa.

Toisella jaksolle Siniset ottivat heti alusta asenteen pistää peli tasoihin, mutta niin Matuleviciuksen kuin Pellikankin laukausten eteen ehätti TPV:n pelaajat ja sitten iski kylmä suihku Savon Sanomat Areenan viilenevässä illassa, kun Räisäsen illan toinen kulmapotkun jälkitilanteesta löysi tiensä KuFu-maalin perikoille ja 0-2 58 min.

TPV oli juuri niin hankala kuin etukäteen sopikin odottaa. Joukkue ei ottanut itselleen pallon hallintaa, joskin joukkue oli erittäin organisoitunut ja pelasi tilanteet molemmissa päädyissä kenttää erittäin jätkämäisesti, josta Sinisten kannattaa ottaa oppia.

JP Niskanen KuFusta; "Pelasimme varsin mukavasti ensimmäiset 75-80 min. Loimme riittävästi paikkoja pelin voittamiseen asti, mutta vastustaja näytti omaa osaamistaan pistäen pallot harvoista paikoistaan sisään. Tätä peliä pystytään pelaamaan niin moni eri tavoin ja nyt TPV näytti mallia siitä, kuinka ollaan jätkämäisiä ja tehokkaita. Tästä meidän on syytä ottaa oppia. Meiltä löytyi useita onnistujia, eikä meillä ole syytä pistää päätä pensaaseen. Kohti seuraavaa haastetta eli SJK/Akatemian vieraaksi 10.5."

Pelit jatkuvat Helatorstaina SJK/Akatemian vieraana ja kyseessä onkin mielenkiintoinen peli, kun molemmat joukkueet toimivat Veikkausliigajoukkueen farmijoukkueena tavoitteena kasvattaa pelaajia ylemmälle tasolle. Kotona Areenalla Siniset nähdään MA 14.5 Savon Derbyssä, kun vieraaksi saapuvat PK-37 Iisalmesta.

*** SHARP RÄSÄNEN
** Stiwar Garcia
* ALEKSI HONKA-HALLILA

KuFu98; ALEKSI HONKA-HALLILA, SHARP RÄSÄNEN, Johannes Kytilä, NUUTTI TYKKYLÄINEN(80 min Miro Siltavuori), Joonas Ojantie(v)(68 min Frankline Okoye), Eetu Pellikka(v), Jere Hiltunen(68 min Myan Doot) Deivydas Matulevicius, Stiwar Garcia, Joni Mäkelä, Santeri Saarenkunnas(v).
Vaihtoon; Miika Töyräs, Jani Rinta-Halkola, Elias Palpatzis.

TPV; Tuomas Karjanlahti, Ardian Kovaqi, Eric Bullock(75 min Ville Salonen), Paavo Näykki(79 min Valtteri Salomaa), Giorgi Ositashvili, Eetu Räisänen, Jesse Oksanen, Joonas Rantala(62 min Eetu Kolu), Juho Mattila, Tomi Ylinen.
Vaihtoon; Henri Savolainen, Teemu Syrjänen, Iiro Karimäki.

KuFu98 - TPV 0-2, (0-1).
33 min 0-1 Eetu Räisänen
58 min 0-2 Räisänen

Key moments

33:00
Goal Goal for TPV (Tampere)
58:00
Goal Goal for TPV (Tampere)

Highlights

View 0 new events
58:00 Goal 0 - 2
Goal for TPV (Tampere)
End of period 1
33:00 Goal 0 - 1
Goal for TPV (Tampere)
Start of the game
Replay game

As it happened

  • KuFu98
  • TPV (Tampere)
  • 0
  • Goal 33:00'
  • Goal 58:00'

Team selection

Team selection has not been published for this fixture yet.

Comments

Loading comments

Team sponsors

Club sponsors