Club app icon

Pitchero Club

The official SC Kuopiofutis-98 (KuFu98) app

View

Otteluennakkoa KuFu98 - TPV 5.5 klo 17

By Mikko Kolehmainen

Otteluennakkoa KuFu98 - TPV 5.5 klo 17

Lauantaina Siniset kohtaavat kauden toisessa koti-ottelussaan sarjan suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuvan TPV:n Tampereelta. TPV on perinteikäs, v. 1994 Veikkausliigan mestari, joka on pelannut viimeiset 7 kautta Kakkosessa. Joukkue lukeutuu taustoiltaan ja perinteiltään ehdottomaan Suomi-futiksen klassikkojoukkueisiin ja joukkueen mukana Kuopioon saapuu bussilastillinen "Tammelan Voima" fanejakin omaa kauden avausotteluun todistamaan. Kauden avaus TPV:ltä siirtyi viime viikolta, koska Närpes Kraft - TPV peli jouduttiin siirtämään myöhemmäksi kesälle heikkojen kenttäolosuhteiden vuoksi.

TPV:ssä palloilee liuta nimekkäitä pelaajia aina pääsarjatasolta saakka. Nimet Jari Nikkilä, Mohamed Korona ja Giorgi Ositashvili ovat tuttuja ja heidän ympärilleen TPV:n peli pitkälti perustuukin. Lisäksi joukkueesta löytyy liuta Tampereen alueen kasvatteja, joten tämän viikon matsissaan Siniset nuorukaiset joutuvat todelliseen testiin. Viikko sitten Hercules oli vaarallinen, hieman tosin epäyhtenäisesti pelannut joukkue ja tähän verraten TPV on varmasti paremmin organisoitunut joukkue ja siten kauden alkuun heti todella vaarallinen vastustaja.

Sinisten viime viikon pelaajistosta maalivahti Miika Töyräs on esiintynyt jo kahdesti KuPS:n riveissä ja tänään myös toppari Mikko Pitkänen pelasi koko pelin SJK:ta vastaan, joten kyseisten miesten esiintyminen lauantaina on vielä epävarmaa KuPS:n otteluruuhkan keskellä. Tämä kuitenkin avaa paikkoja nuorille lupauksille, jotka hamuavat näyttää omaa tilaisuuttaan ja vieläpä kotiyleisön edessä.

JP Niskanen KuFusta; "Luvassa on todellinen herkkupala pelaajillemme ja tietysti katsojillekin. TPV on todella kova haaste ja mahdollisuus meille. Herculeksessa oli hyviä yksilöitä, joskaan heidän yhteispeli tässä vaiheessa pelikautta ei ollut vielä saumatonta, jonka uskon TPV:ssä toimivan. Luottavaisin mielin lähdemme peliin ja lähdemme nimenomaan pelaamaan futista. Sankoin joukoin Areenalle kannustamaan kotivoittoon."

Sinisten pelissä on avoinna KuPS:n toimesta "Iso Kukkotarha", jossa ottelun ajan anniskelu. Sinne kelpaa mennä aurinkoon lauantaita viettämään laatufutiksen parissa.
Paitsion tiloissa normaaliin tapaan kioski, josta tarjolla alkoholittomia tuotteita.

TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE!!
#sinistämagiaa #paikallistaosaamista #Kakkonen

Updated 18:51 - 3 May 2018 by Mikko Kolehmainen

Where next?

Sinisten kokoonpano 5.5 Sinisten kokoonpano 5.5
Miehet voittoon kauden avauksesta!! Miehet voittoon kauden avauksesta!!

Comments

Loading comments

Schedule
Sat 20 Jul
a
League 17:00
Sat 27 Jul
h
League 19:00

News sponsors

Club sponsors